ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ: αυτοψίες στα σημεία που έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν έργα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 10 Απριλίου, και στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» σε συνεργασία με το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», επισκέφθηκαν το Νησιωτικό Δήμο μας οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κος Χρονάς Άγγελος (Αντιπεριφερειάρχης Υγείας) και κος Τζινιέρης Νίκωνας (Χωρικός Ανιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας).
Στόχος της επίσκεψης ήταν αφενός μεν η αυτοψία υλοποίησης του τρέχοντος προγράμματος αλλά και των λοιπών θεμάτων Υγείας που αντιμετωπίζει το Π.Π.Ι Ελαφονήσου, αφετέρου δε αυτοψίες στα σημεία που έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν έργα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι συναφθείσες Προγραμματικές Συμβάσεις που αφορούν στην μελέτη Ύδρευσης, στην δημοπράτηση του Νέου Σχολικού Συγκροτήματος και στην δημοπράτηση της συντήρησης του δρόμου της Παναγίας, καθώς επίσης η επέκταση του Δημοτικού Φωτισμού στους βασικούς οδικούς άξονες όπου επρόκειτο άμεσα να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Εποικοδομητική, ωστόσο, ήταν και η επίσκεψη στο Π.Π.Ι Ελαφονήσου όπου συζητήθηκαν οι υποδομές αλλά και οι ελλείψεις της μοναδικής Δημόσιας μονάδας Υγείας του Νησιού.
Εκ του Δήμου Ελαφονήσου

Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ