ΝΕΟ Δ.Σ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Πρόεδρος η Μαργαρίτα Σπυριδάκου

 


ΝΕΟ ΔΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:
Πρόεδρος: Μαργαρίτα Σπυριδάκου
Αντιπρόεδρος: Πέτρος Ξανθακος
Γραμματέας: Παναγιώτης Κοκκίνης
Ταμίας: Γιώργος Μουστόγιαννης
Μέλος, εκπρόσωπος ΕΟΟ: Ιωάννα Βαλιώτη
Μέλος: Λεωνίδας Βελισσάρης
Μέλος: Δημήτρης Βολάκος
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου από όλη τη Λακωνία όσο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του Πρόέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας.
Στόχος μου όπως και των υπολοίπων μελών του ΔΣ του ΟΣ Λακωνίας είναι να εργαστούμε όλοι μαζί με πνεύμα συλλογικότητας για την ανάπτυξη του κλάδου μας, την φροντίδα για το μέλλον του επαγγέλματος μας και την βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών τόσο προς τα μέλη του συλλόγου με συνεχή ενημέρωση πάνω στα νέα επιστημονικά δεδομένα αλλά και σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία των ιατρείων μας, όσο και προς τους πολίτες που εμπιστεύονται σε εμάς τη στοματική τους υγεία, με έμφαση στην πρόληψη.
Άλλωστε η στοματική υγεία αποτελεί αναμφισβήτητα ακρογωνιαίο λίθο της γενικής υγείας του ανθρώπου και σημαντικό παράγοντα για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από όλους μας στον απερχόμενο Πρόεδρο, Ηλία Αποστολάκο, που έχει επιδείξει πολυετή και άοκνη προσφορά στο τιμόνι του ΟΣ Λακωνίας και θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει με τις γνώσεις και τη μεγάλη του εμπειρία στα επόμενα μας βήματα.
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στη μεγάλη απώλεια που είχε ο οδοντιατρικός κόσμος της Λακωνίας μετά τον πρόωρο χαμό πριν μερικούς μήνες, του μάχιμου συναδέλφου μας, ενεργού πολίτη και φίλου Νίκου Φουντά.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη μεγάλη του προσφορά στο Σύλλογο και τη φωτεινή του προσωπικότητα.
Τα τελευταία δυο και πλέον χρόνια οι οδοντίατροι βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης που δημιούργησε η Πανδημία.
Οι συνάδελφοι μας, πλήγηκαν αλλά ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο λαμβάνοντας μέτρα και εφαρμόζοντας υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε και η εμπιστοσύνη των ασθενών κερδήθηκε και η στοματική τους υγεία δεν παραμελήθηκε.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προσφορά μέσα από την άσκηση του απαιτητικού επάγγελματός μας που δεν προϋποθέτει μόνο υψηλή επιστημονική κατάρτιση αλλά και χειρουργική ικανότητα, σωματικές και ψυχικές αντοχές.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ