Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης - Ευχαριστώ Δαβάκη στον Κώστα ΚαραμανλήΔήλωση Δαβάκη: Ευχαριστώ τον Κώστα Καραμανλή για το Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης..!

Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ – μέσα από προβλήματα «διαφόρων» μορφών –, μαζί με τη Διευθύντρια του Σχολείου και τον Σύλλογο των Γονέων, να μεταφερθεί το Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης, από το παλαιό και ακατάλληλο Δημοτικό Σχολείο Συκαρακίου σε ειδικά διαμορφωμένο για τον σκοπό αυτό χώρο, στο ισόγειο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας.

Για τον λόγο αυτόν, συναντήθηκα πρόσφατα με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και του ζήτησα να χρηματοδοτήσει αυτή την προσπάθεια.

Ο Κώστας Καραμανλής, αφού του περιέγραψα την σημερινή κατάσταση του χώρου εκπαίδευσης των παιδιών του Ειδικού Σχολείου, συμφώνησε πλήρως και ενέκρινε άμεσα το απαιτούμενο ποσό.

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΛΥ!

Το έργο θα υλοποιηθεί από την «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ),στελέχη των οποίων έχουν ήδη κάνει αυτοψία ενώ έχουν ολοκληρωθεί και τα τεύχη για την ανάθεση των συμβάσεων.

Απομένει μόνο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σπάρτης, να εκδώσουν την απαιτούμενη οικοδομική άδεια για την εκτέλεση των εργασιών, ώστε να συνδράμουν την «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», για την υλοποίηση του έργου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει γρήγορα χωρίς άλλες καθυστερήσεις…

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ (ΑΚΟΜΗ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ