ΣΠΑΡΤΗ: Μεγάλη ανταπόκριση στο πασχαλινό bazaar για το «Χαμόγελο του Παιδιού»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα της εορταστική δράσης – πασχαλινό bazaar, που πραγματοποιήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου καθώς και την Μ. Τετάρτη 20 Απρίλιου 2022 στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Όλοι γνωρίζουμε και θαυμάζουμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στη συστηματική εργασία του εθελοντικού οργανισμού ήταν εμφανής στην παρούσα δράση.

Επιθυμία του Δήμου Σπάρτης στηρίζοντας και συμμετέχοντας στο πασχαλινό bazzar του Χαμόγελου του Παιδιού να συμβάλλει και να ενισχύσει το μήνυμα «Μία λαμπάδα…ένα Χαμόγελο», ώστε να χαρίσει σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη ένα χαμόγελο.

Λαμπάδες και χειροποίητες κατασκευές, κατασκευασμένες από εθελοντές, πλαισίωναν το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού ενώ παράλληλα με το πασχαλινό bazaar την Μ. Τρίτη στις 19/04/2022 το απόγευμα, το ΚΔΑΠ «ΑΓΩΓΗ» διοργάνωσε σε ένα ευχάριστο κλίμα πασχαλινές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους δημότες που στήριξαν το πασχαλινό bazaar, όσους εργάστηκαν καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να στεφτεί με επιτυχία η εν λόγω δράση.Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ