260.000€ για ηλεκτροφωτισμό επ.Λυκούργου και 200.000€ για οδοποιία Ελαφονήσου



Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του 1ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου ηλεκτροφωτισμού στην επέκταση της οδού Λυκούργου, έως την συμβολή με την επαρχιακή οδό 4 Σπάρτη – Σκούρα – Γεράκι, προϋπολογισμού 260.000 ευρώ στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων).

Ακόμα ενέκρινε την διεξαγωγή ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο συντήρησης της δημοτικής οδοποιίας στην Ελαφόνησο.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το 3ο πρακτικό ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης για την επιλογή -μετά από τον σχετικό διαγωνισμό- αναδόχου για την δημόσια σύμβαση με αντικείμενο την μελέτη διασύνδεσης των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης στο παραλιακό τους μέτωπο, με την κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Πάμισο.

Επίσης, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση του 2ου πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, με αντικείμενο την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του νέου οδικού άξονα Αρφαρά – Λάμπαινα, εκτιμώμενης αξίας 774.193,55 ευρώ.

Εγκρίθηκε, ακόμα, η διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 915.000 ευρώ έργο αντικατάστασης τριων καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη, αφ’ ενός προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου ως προς την εκπόνηση των μελετών παράκαμψης της Τεγέας και του Αστρους και αφ’ ετέρου ειδικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας, του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου με αντικείμενο την διοργάνωση της Διεθνούς συνάντησης στίβου “Παπαφλέσσεια” για τα έτη 2022 και 2023, στην Καλαμάτα.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ