Νεοκλής Κρητικός: Σημεία της Ομιλίας στις 13.4.2022 στη Βουλή για την στήριξη των ανέργων και τη νέα στεγαστική πολιτικήΔ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: Σημεία της Ομιλίας στις 13.4.2022 στη Βουλή για την στήριξη των ανέργων και τη νέα στεγαστική πολιτική


Όταν ένας οργανισμός δε λειτουργεί σωστά ή λειτουργεί με αποδοτικότητα μικρότερη από αυτή που μπορεί, πρέπει να αλλάζει, να ανανεώνεται, να αναδιαρθρώνεται δραστικά με τη διάγνωση των διεργασιών του, τον σχεδιασμό νέων, τον μετασχηματισμό του Οργανισμού, τη λειτουργία συστήματος διαχείρισης των Διεργασιών και τη σταδιακή βελτίωση.

Αν αφαιρέσουμε όλες τις λέξεις του νομοσχεδίου θα παραμείνει η θέληση της Κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια των πραγματικών ανέργων, δηλαδή των ανέργων που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να βρουν μια σταθερή εργασία και να εισαχθεί σε ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μακροχρόνια άνεργοι, είναι η έλλειψη ουσιαστικής κατάρτισης και η απουσία ικανοτήτων και εφοδίων για να ανταπεξέλθουν στη σημερινή απαιτητική εργασιακή πραγματικότητα.

Βασική μας μέριμνα είναι η συμπερίληψη των πραγματικών ανέργων στη διαδικασία της επιμόρφωσης, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και στη συνέχεια η διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Η αγορά εργασίας είναι απαιτητική. Κανείς δεν προσλαμβάνει ανειδίκευτους. Κανείς δεν πληρώνει αυτόν που δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά.

Η σκληρή πραγματικότητα απαιτεί δράση. Για τους συμπολίτες μας η εσκεμμένη ανεργία δεν πρέπει να είναι επιλογή.

Πιστεύουμε βαθιά ότι δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι. Στόχος μας να δημιουργήσουμε και να λειτουργήσουμε ένα εργαλείο, το οποίο θα επανεντάσσει τον άνεργο στην αγορά και θα του δίνει την ώθηση να φύγει από το τέλμα της ανεργίας.


Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ