Νεοκλής Κρητικός: Σημεία της Ομιλίας στις 13.4.2022 στη Βουλή για την στήριξη των ανέργων και τη νέα στεγαστική πολιτικήΔ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: Σημεία της Ομιλίας στις 13.4.2022 στη Βουλή για την στήριξη των ανέργων και τη νέα στεγαστική πολιτική


Όταν ένας οργανισμός δε λειτουργεί σωστά ή λειτουργεί με αποδοτικότητα μικρότερη από αυτή που μπορεί, πρέπει να αλλάζει, να ανανεώνεται, να αναδιαρθρώνεται δραστικά με τη διάγνωση των διεργασιών του, τον σχεδιασμό νέων, τον μετασχηματισμό του Οργανισμού, τη λειτουργία συστήματος διαχείρισης των Διεργασιών και τη σταδιακή βελτίωση.

Αν αφαιρέσουμε όλες τις λέξεις του νομοσχεδίου θα παραμείνει η θέληση της Κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια των πραγματικών ανέργων, δηλαδή των ανέργων που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να βρουν μια σταθερή εργασία και να εισαχθεί σε ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μακροχρόνια άνεργοι, είναι η έλλειψη ουσιαστικής κατάρτισης και η απουσία ικανοτήτων και εφοδίων για να ανταπεξέλθουν στη σημερινή απαιτητική εργασιακή πραγματικότητα.

Βασική μας μέριμνα είναι η συμπερίληψη των πραγματικών ανέργων στη διαδικασία της επιμόρφωσης, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και στη συνέχεια η διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Η αγορά εργασίας είναι απαιτητική. Κανείς δεν προσλαμβάνει ανειδίκευτους. Κανείς δεν πληρώνει αυτόν που δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά.

Η σκληρή πραγματικότητα απαιτεί δράση. Για τους συμπολίτες μας η εσκεμμένη ανεργία δεν πρέπει να είναι επιλογή.

Πιστεύουμε βαθιά ότι δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι. Στόχος μας να δημιουργήσουμε και να λειτουργήσουμε ένα εργαλείο, το οποίο θα επανεντάσσει τον άνεργο στην αγορά και θα του δίνει την ώθηση να φύγει από το τέλμα της ανεργίας.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE