ΕΝΑΡΞΗ μαθημάτων υφαντικής στον ορθό αργαλειό - Μέχρι 13 Απριλίου οι αιτήσεις

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών γνωστοποιεί την έναρξη μαθημάτων εκμάθησης της υφαντικής τέχνης από έμπειρες δασκάλες/γνώστες της παραδοσιακής υφαντικής τέχνης του Γερακίου.

Η λειτουργία πειραματικής δομής διδασκαλίας της υφαντικής τέχνης στοχεύει στη διάσωση της παράδοσης και τη διαιώνιση της τέχνης των γερακίτικων υφαντών και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ευρώτα και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ «Πάρνωνας Α.Ε.».

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή σε δύο τμήματα διάρκειας πέντε (5) ωρών το καθένα, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ο κύκλος διδασκαλίας θα έχει συνολική διάρκεια εκατόν είκοσι (120) ωρών, για κάθε ένα από τα δύο τμήματα και θα λάβει χώρα στο ισόγειο του Δημοτικού Ξενώνα Γερακίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν σχετική δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν έως 13/04/2022 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: politistikos.geron@gmail.com ή στην έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών στο Γεράκι. Η δήλωση, όπως φαίνεται παρακάτω, μπορεί να εκτυπωθεί να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στο πλαίσιο του διαθέσιμου χρόνου. Μπορεί, επίσης, να παραληφθεί και να κατατεθεί στο γραφείο πληροφοριών (ισόγειο) της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπως και στο γραφείο πληροφοριών του Δημαρχείου Ευρώτα (Σκάλα Λακωνίας).

Λόγω περιορισμένων αριθμών θέσεων, η διαδικασία επιλογής θα διενεργηθεί βάσει μοριοδότησης, με πρόκριση των κατοίκων του Γερακίου, ηλικίας 18-45 ετών.

Ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα (νήματα) παρέχονται δωρεάν.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Γενική Γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών, κα Ευαγγελία Κοντογεώργου, στο τηλέφωνο: 6936815850

Εκ του Δ.Σ.

Α) Εντοπιότητα

Κάτοικος Γερακίου

10 μόρια

Κάτοικος Δήμου Ευρώτα

5 μόρια

 

Β) Ηλικία

18-30 ετών

10 μόρια

30-40 ετών

8 μόρια

40-50 ετών

6 μόρια

50- 60 ετών

4 μόρια

 

Γ) Ανεργία

Θα μοριοδοτούνται με 10 μόρια οι άνεργες/οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση από τον εν λόγω φορέα.Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ