Η πλατεία της Σπάρτης γέμισε με jeep 4x4 και τα πληρώματά τους

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο Δήμο μας, τους συμμετέχοντες στον αγώνα Πανελληνίου Επάθλου TRAIL RIDE 4X4, το «15ο TRAIL RIDE 4X4 & EXPERIENCE TROPHY ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Η πλατεία της Σπάρτης γέμισε με jeep 4x4 και τα πληρώματά τους, που μας χάρισαν ένα ξεχωριστό θέαμα.

Η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη, εκπροσωπώντας τον κ. Δήμαρχο, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και τόνισε ότι «τέτοιες δράσεις έχουν πολλαπλά οφέλη γιατί δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και τους πολλούς φίλους τους να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας και στην συνέχεια αυτοί να γίνουν πρεσβευτές μας καθώς θα μιλούν και θα διαφημίζουν τον Δήμο μας με τον καλύτερο τρόπο.»

Τον αγώνα διοργάνωσαν η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλίου, την Λ.Α. Σπάρτης και την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο 26/3 και ώρα 13:00 από το Ναύπλιο και διέσχισε τον Πάρνωνα μέσα από 9 πανέμορφες Ε.Δ.Α. off road περιπέτειας διάρκειας 6:30 ωρών, (οι 2 νυχτερινές) ενώ τερμάτισε στην Σπάρτη κατά τις 20:00.

Εκ μέρος του Δήμου, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου (και μέλος του του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού), ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κανακάκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπάρτης κ. Δημοσθένης Κακούρος και το μέλος του Αθλητικού Οργανισμού και Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινητιστών Σπάρτης, κ. Λάμπρος Λαμπρόπουλος.

Το δεύτερο σκέλος του Αγώνα ξεκινά σήμερα Κυριακή 27/3 στις 10:00 το πρωί από την Σπάρτη. Περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές και θα κινηθεί κοντά στο Ευρώτα και Ταΰγετο.

Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, περίπου στις 14:45, στην Κεντρική πλατεία!

Σας περιμένουμε όλους!
Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ