ΔΟΥΚΑΣ - Συναντήσεις για OPEN MALL , Βιολογικό, Αποχετευτικό, Νέο κλειστό γήπεδο, δομές για αδέσποτα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές και σε πολύ θετικό κλίμα, συναντήσεις, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπάρτης , κ. Πέτρος Δούκας, την Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, κ. Γεώργιο Ζερβό, όπου συζήτησαν για την εξέλιξη της υλοποίησης του έργου του Open Mall, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία ένταξης των προτάσεων που έχουν υποβληθεί από το Δήμο Σπάρτης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ιδιαίτερα για τα έργα της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Βιολογικού, της Αγροτικής Οδοποιίας, του Αποχετευτικού, του νέου Δημοτικού κλειστού γηπέδου καθώς και για τις εργασίες βελτίωσης των δομών για τα αδέσποτα ζώα.

Ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόταν από τις Αντιδημάρχους κ.κ. Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Μελετών και Κατασκευών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κωνσταντίνο Βαρζακάκο και την Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Κατερίνα Σανιδά.Εκ του Δήμου

Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ