Νεοκλής Κρητικός σε Μάκη Βορίδη: Σας θέλουμε αρωγό στην προώθηση των μεγάλων ζητημάτων της ΛακωνίαςΔ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός σε Μάκη Βορίδη: Σας θέλουμε αρωγό στην προώθηση των μεγάλων ζητημάτων της Λακωνίας


Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός. Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία, αλλά και οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας κινήθηκε γρήγορα και συντεταγμένα δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα απέναντι στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Επίσης σημείωσε ότι οι επιπτώσεις των ανατιμήσεων στα τιμολόγια της ενέργειας και κατ’ επέκταση όλων των προϊόντων είναι ένα ζήτημα που θα αντιμετωπιστεί με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, καθώς σε όλα τα νοικοκυριά είναι πλέον δεδομένη η οικονομική επιβάρυνση.

Ο κ. Κρητικός επεσήμανε τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους Λάκωνες, τα οποία σχετίζονται με την αγροτική οικονομία και τις αποζημιώσεις, τους πυρόπληκτους και την καθυστέρηση της πρώτης μεγάλης αποζημίωσης από το Ταμείο Κρατικής αρωγής, τα ιδιοκτησιακά ζητήματα σε Λάγιο, Βαλτάκι και Αφανιά – Κρεβατά, την ανεξέλεγκτη βόσκηση, την προώθηση ένταξης του Πάρνωνα στα «Απάτητα Βουνά», όπως επίσης και την πρότασή του για το Όρος Σαγιάς και τον Κάβο Μαλέα, την εξέλιξη των μεγάλων αρδευτικών έργων (φράγμα Κελεφίνας και κλειστό δίκτυο Τρινάσου) και τέλος την ανάγκη προώθησης και άλλων έργων αναβάθμισης του οδικού δικτύου.

Ο κ. Κρητικός ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών την στήριξη και την αρωγή του στην προώθηση των παραπάνω ζητημάτων μιας και o ίδιος συνδέεται στενά με τη λακωνική γη.

Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ