Νεοκλής Κρητικός σε Μάκη Βορίδη: Σας θέλουμε αρωγό στην προώθηση των μεγάλων ζητημάτων της ΛακωνίαςΔ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός σε Μάκη Βορίδη: Σας θέλουμε αρωγό στην προώθηση των μεγάλων ζητημάτων της Λακωνίας


Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός. Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία, αλλά και οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας κινήθηκε γρήγορα και συντεταγμένα δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα απέναντι στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Επίσης σημείωσε ότι οι επιπτώσεις των ανατιμήσεων στα τιμολόγια της ενέργειας και κατ’ επέκταση όλων των προϊόντων είναι ένα ζήτημα που θα αντιμετωπιστεί με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, καθώς σε όλα τα νοικοκυριά είναι πλέον δεδομένη η οικονομική επιβάρυνση.

Ο κ. Κρητικός επεσήμανε τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους Λάκωνες, τα οποία σχετίζονται με την αγροτική οικονομία και τις αποζημιώσεις, τους πυρόπληκτους και την καθυστέρηση της πρώτης μεγάλης αποζημίωσης από το Ταμείο Κρατικής αρωγής, τα ιδιοκτησιακά ζητήματα σε Λάγιο, Βαλτάκι και Αφανιά – Κρεβατά, την ανεξέλεγκτη βόσκηση, την προώθηση ένταξης του Πάρνωνα στα «Απάτητα Βουνά», όπως επίσης και την πρότασή του για το Όρος Σαγιάς και τον Κάβο Μαλέα, την εξέλιξη των μεγάλων αρδευτικών έργων (φράγμα Κελεφίνας και κλειστό δίκτυο Τρινάσου) και τέλος την ανάγκη προώθησης και άλλων έργων αναβάθμισης του οδικού δικτύου.

Ο κ. Κρητικός ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών την στήριξη και την αρωγή του στην προώθηση των παραπάνω ζητημάτων μιας και o ίδιος συνδέεται στενά με τη λακωνική γη.

Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE