Εύρεση Εργασίας μέσω του Επιμελητηρίου ΛακωνίαςΤο Επιμελητήριο Λακωνίας αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της κρίσης που βιώνουμε μεριμνά για την εύρεση εργαζομένων για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη του. Ως εκ τούτου παρακαλούνται αμφότεροι οι ενδιαφερόμενοι όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση στο info@lakoniacci.gr (για την εύρεση εργασίας αποστέλλεται και βιογραφικό εφόσον υπάρχει). Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων όπως και των επιχειρήσεων θα αναρτηθούν στο site μας στο οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε και να ενημερώνεστε. Σας γνωρίζουμε ότι η επαφή μεταξύ των επιχειρήσεων και των ενδιαφερομένων θα γίνεται αποκλειστικά μεταξύ τους και το Επιμελητήριο Λακωνίας ουδεμία ανάμειξη θα έχει στο εν λόγω ζήτημα.

Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων σας γνωρίζουμε ότι με την αποστολή της αίτησης ο αιτών / αιτούσα συναινεί στην ανάρτηση των προσωπικών τους δεδομένων στο site του Επιμελητηρίου για ζήτηση ή εύρεση εργασίας αντίστοιχα.

Αρχεία
ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον εξαιρετικό συνάδελφο μας..."

"Κάποιοι αντί να χαίρονται για τη πολύ μεγάλη επιτυχία του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ...επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον φοβερό Αγώνα! "

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ