Νεοκλής Κρητικός: Σημαντική μέρα για το ΤΟΕΒ ΤΡΙΝΑΣΟΥ – Υπεγράφη η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων - Επιτέλους βλέπουμε το έργο να προχωράΔ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: Σημαντική μέρα για το ΤΟΕΒ ΤΡΙΝΑΣΟΥ – Υπεγράφη η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων - Επιτέλους βλέπουμε το έργο να προχωρά

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός ανακοίνωσε την υπογραφή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του κλειστού αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Τρινάσου.

Ο κ.Κρητικός από τους πρώτους μήνες της βουλευτικής του δράσης έφτιαξε φάκελο με όλα τα στοιχεία του έργου και το ιστορικό που το συνόδευε, τον παρέδωσε στις ηγεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο βουλευτής Λακωνίας δήλωσε συγκεκριμένα:

«Επιτέλους υπεγράφη η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του κλειστού αρδευτικού δικτύου Τρινάσου από τη Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά, τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη για τη σημαντική του συμβολή και τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο για τη συνεργασία.

Προχωράμε για να δούμε το έργο του ΤΟΕΒ Τρινάσου να γίνεται πραγματικότητα.»


Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ