ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΑΝΗΣ: Κατατέθηκε η τροπολογία για την πληρωμή της προκαταβολήςΔ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός με Γιώργο Γεωργαντά και Χρήστο Τριαντόπουλο: Κατατέθηκε η τροπολογία για την πληρωμή της προκαταβολής των πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης


Στη συνάντηση με το Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, που πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός έγινε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για θέματα Κρατικής Αρωγής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τον Υπουργό και τον βουλευτή Λακωνίας ότι κατατέθηκε η τροπολογία για την προκαταβολή της κρατικής αρωγής σε ποσοστό 50% στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Μάνης.

Η τροπολογία ουσιαστικά περιέχει τις συστημικές και τεχνικές βελτιώσεις του ΕΛΓΑ σε σχέση με τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων, θεραπεύοντας ένα συστημικό πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το σύστημα ΔΙΑΣ.

Η τροπολογία θα τεθεί προς ψήφιση στο επικείμενο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης την Πέμπτη.Ο κ. Κρητικός δήλωσε σχετικά με την εξέλιξη αυτή: «Είναι ένα νέο σημαντικό για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, οι οποίοι περιμένουν τη βοήθεια της Κρατικής Αρωγής για να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να ζωντανέψουν τις καλλιέργειες και να στήσουν τις περιουσίες τους από την αρχή.»


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ