Σχόλιο της ΛΑ.ΣΥ. για την κατάσταση με τα σκουπίδια

Sparti.png

Σχόλιο της ΛΑ.ΣΥ. για την κατάσταση με τα σκουπίδια.


Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Σπάρτη έχει πνιγεί στα σκουπίδια! Δυστυχώς για άλλη μια γιορτινή περίοδο η πόλη στολίστηκε με σκουπίδια! Δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε!

Είχαμε προειδοποιήσει με ανακοίνωσή μας από τις 14 Ιανουαρίου, ότι δυστυχώς η κατάσταση με τα σκουπίδια θα συνεχίσει να είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία (τότε όλες οι άλλες παρατάξεις έλεγαν ότι είναι προσωρινό. Αναρωτιόμαστε τι λένε τώρα στους δημότες; Πάλι υπομονή;)

Δυόμιση χρόνια είδαμε πολλά θλιβερά και ευτράπελα γεγονότα από την δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση. Η ευθύνη για τα βουνά από σκουπίδια βαραίνει αποκλειστικά την δημοτική αρχή και τις προηγούμενες διοικήσεις που είναι ευθυγραμμισμένες με τις κυβερνητικές πολιτικές για την παράδοση των σκουπιδιών στην ανάδοχο εταιρεία "ΤΕΡΝΑ", χαρατσώνοντας ασύστολα τους δημότες μέσω των ανταποδοτικών τελών, με τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ να σφίγγουν την θηλιά στα λαϊκά στρώματα, με το κύμα ακρίβειας σε καύσιμα, ηλεκτρικό, αγροτικά εφόδια, τρόφιμα κλπ που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις φέρνοντας σε πολύ δύσκολη κατάσταση τους κατοίκους όλης της χώρας και του δήμου Σπάρτης.

Όλα αυτά τα αδιέξοδα, οι προχειρότητες και οι επικίνδυνες καταστάσεις θα είχαν αποφευχθεί αν η διαχείριση των απορριμμάτων γινόταν από έναν κρατικό φορέα με κριτήριο τον άνθρωπο και την προστασία του περιβάλλοντος και όχι για το κέρδος της κάθε ΤΕΡΝΑ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση και με αφορμή την τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια καλεί τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα που υποφέρουν να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα και να συμπορευτούν και με την Λαϊκή Συσπείρωση που δεν λέει ψέματα, δεν λέει άλλα την μια μέρα και άλλα την άλλη, δεν χαϊδεύει αυτιά αλλά καλεί σε αγώνα για καλυτέρευση της ζωής μας για το σήμερα και το αύριο.

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ