Π. Νίκας για Σκάλα, “μια δεκάδα άνθρωποι κάνουν ακτιβισμό σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος”Η καθυστέρηση στην κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων που προβλέπεται από την ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας αποβαίνει σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος.

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην Σπάρτη, όπου στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας υπέγραψε συμβάσεις έργων, αλλά και προγραμματικές.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή της προβλεπόμενης από την ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης κατασκευή μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ-ΧΥΤΥ) στη θέση Ξηροκάμπια της Σκάλας έχει προκαλέσει αντιδράσεις και τον αποκλεισμό, από μερίδα κατοίκων, της εθνικής οδού Σκάλας – Σπάρτης, στην πιο πάνω περιοχή, προκειμένου να μην επιτραπεί η μετάβαση μηχανημάτων στον χώρο κατασκευής.

“Είναι απαράδεκτο το κλείσιμο του δρόμου από μια δεκάδα ανθρώπους, δεν μπορεί μια δεκάδα άνθρωποι να κάνουν ακτιβισμό σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος” δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “σε καθημερινή βάση το ελληνικό δημόσιο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει σταλίες για τα μηχανήματα που δεν εργάζονται εξ αιτίας αυτής της κατάστασης”.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, εξέφρασε δυσαρέσκεια και απογοήτευση “για την στάση των εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών, οι οποίοι αποφεύγουν να πάρουν ευθεία θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα”
Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βασιλική Λακωνίας

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ