ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ: Θέλω ρητά να υπογραμμίσω ότι...Τις τελευταίες μέρες, μετά και την παραίτησή μου από τη θέση του ειδικού συνεργάτη σε θέματα τεχνικών έργων, μελετών και δόμησης του κ. Δημάρχου Σπάρτης, γίνομαι αποδέκτης πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων σχολιασμών που προβάλλονται μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και από τα κοινωνικά δίκτυα.

Προκειμένου να μπει ένα τέλος σε κάθε είδους παρερμηνεία και να σταματήσει κάθε αυθαίρετος, ανυπόστατος και αναληθής σχολιασμός, αισθάνομαι την υποχρέωση να επανέλθω ξανά στο θέμα, παρ’ όλο που ο λόγος της παραίτησής μου ήταν εξ’ αρχής σαφέστατος, βάσιμος και μη επιδεχόμενος οποιασδήποτε αμφισβήτησης.

Έτσι, θέλω ρητά να υπογραμμίσω ότι:

1. Δεν υπήρξε κανένας άλλος λόγος, πλην αυτού που ανέφερα στην υποβολή της παραίτησής μου, που με οδήγησε σε αυτή μου την απόφαση.

2. Εάν υφίστατο κάποιος άλλος λόγος δεν θα δίσταζα να τον αναφέρω ή ακόμα και να επικαλεστώ προσωπικούς λόγους, όπως συνήθως είθισται, αφήνοντας όμως έτσι περιθώρια για υποθέσεις, σχόλια και ερμηνείες του καθενός κατά το δοκούν.

3. Οι σχέσεις μου με τον κ. Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα ήταν και παραμένουν άριστες, όπως και ίδιος άλλωστε δήλωσε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, και ουδέποτε αυτές διαταράχθηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Εξάλλου, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις, ώστε αμέσως μετά την αποκατάσταση της υγείας μου να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ και σε ότι μου ζητηθεί προκειμένου να συμβάλλω στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Δήμαρχος για μια Σπάρτη αντάξια της ιστορίας της, η οποία και θα ανταποκρίνεται στα κελεύσματα των καιρών της σύγχρονης εποχής.


Οτιδήποτε άλλο που λέγεται ή γράφεται από οποιονδήποτε, πέραν των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν ευσταθούν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καλώ κάθε καλόπιστο δημότη αυτού του τόπου, από οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει, να επιδείξει τον απαραίτητο σεβασμό στο ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, μη επιτρέποντας ταυτοχρόνως την πολιτική εκμετάλλευση αυτού του θέματος προς εξυπηρέτηση δικών του σκοπών.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον εξαιρετικό συνάδελφο μας..."

"Κάποιοι αντί να χαίρονται για τη πολύ μεγάλη επιτυχία του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ...επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον φοβερό Αγώνα! "

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ