ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ: Θέλω ρητά να υπογραμμίσω ότι...Τις τελευταίες μέρες, μετά και την παραίτησή μου από τη θέση του ειδικού συνεργάτη σε θέματα τεχνικών έργων, μελετών και δόμησης του κ. Δημάρχου Σπάρτης, γίνομαι αποδέκτης πολλών ανώνυμων αλλά και επώνυμων σχολιασμών που προβάλλονται μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και από τα κοινωνικά δίκτυα.

Προκειμένου να μπει ένα τέλος σε κάθε είδους παρερμηνεία και να σταματήσει κάθε αυθαίρετος, ανυπόστατος και αναληθής σχολιασμός, αισθάνομαι την υποχρέωση να επανέλθω ξανά στο θέμα, παρ’ όλο που ο λόγος της παραίτησής μου ήταν εξ’ αρχής σαφέστατος, βάσιμος και μη επιδεχόμενος οποιασδήποτε αμφισβήτησης.

Έτσι, θέλω ρητά να υπογραμμίσω ότι:

1. Δεν υπήρξε κανένας άλλος λόγος, πλην αυτού που ανέφερα στην υποβολή της παραίτησής μου, που με οδήγησε σε αυτή μου την απόφαση.

2. Εάν υφίστατο κάποιος άλλος λόγος δεν θα δίσταζα να τον αναφέρω ή ακόμα και να επικαλεστώ προσωπικούς λόγους, όπως συνήθως είθισται, αφήνοντας όμως έτσι περιθώρια για υποθέσεις, σχόλια και ερμηνείες του καθενός κατά το δοκούν.

3. Οι σχέσεις μου με τον κ. Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα ήταν και παραμένουν άριστες, όπως και ίδιος άλλωστε δήλωσε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, και ουδέποτε αυτές διαταράχθηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Εξάλλου, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις, ώστε αμέσως μετά την αποκατάσταση της υγείας μου να συνεισφέρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ και σε ότι μου ζητηθεί προκειμένου να συμβάλλω στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Δήμαρχος για μια Σπάρτη αντάξια της ιστορίας της, η οποία και θα ανταποκρίνεται στα κελεύσματα των καιρών της σύγχρονης εποχής.


Οτιδήποτε άλλο που λέγεται ή γράφεται από οποιονδήποτε, πέραν των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν ευσταθούν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καλώ κάθε καλόπιστο δημότη αυτού του τόπου, από οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει, να επιδείξει τον απαραίτητο σεβασμό στο ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, μη επιτρέποντας ταυτοχρόνως την πολιτική εκμετάλλευση αυτού του θέματος προς εξυπηρέτηση δικών του σκοπών.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE