Επέκταση του Λυκείου ΜονεμβασίαςΟ Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης ενημερώνει με δελτίο τύπου σχετικά με τη Επέκταση του Λυκείου Μονεμβασίας :

Υπογράφηκε στις 04.02.2022, στα γραφεία της Ανώνυμης Εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΚΤΥΠ), η σύμβαση για το έργο «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ ΥΨΟΣ Α΄ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ» ποσού 772.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου αυτής κ. Αθανάσιου Γιάνναρη, και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Π. ΑΜΟΙΡΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Το έργο, το οποίο είχε προϋπολογισμό μελέτης 840.000,00 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ-ΣΑΕ2014ΣΕ24700007).

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Μονεμβασίας, ελέγχθηκε και δημοπρατήθηκε από τη Διεύθυνση Μελετών της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ.

Με την παρούσα εργολαβία θα πραγματοποιηθεί προσθήκη κατ΄ επέκταση και καθ΄ ύψος Α΄ ορόφου στο κτίριο του Λυκείου το οποίο θα διαμορφωθεί ως εξής:

Το Ισόγειο θα περιλαμβάνει: βιβλιοθήκη, εργαστήριο καλλιτεχνικών, τρεις αίθουσες διδασκαλίας, αποθήκη – λεβητοστάσιο, τουαλέτες, κλίμακα.

Ενώ ο Α΄ όροφος: Δύο γραφεία, τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσα πληροφορικής.

Το Κτίριο του Λυκείου έχει συνολική κάλυψη Ε=1.118,96 m², με Ε προσθήκης ισογείου=156,37m², Ε υφιστάμενου ισογείου=241,96m² και Ε ορόφου= 385,18m².

Ταυτόχρονα ανακαινίζεται ο περιβάλλον χώρος και οι υπαίθριοι – ημιυπαίθριοι χώροι.

Με την προσθήκη κατ΄ επέκταση και καθ΄ ύψος ορόφου στο κτίριο Λυκείου Μονεμβασίαας τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν, είναι:

Η αναβάθμιση υποδομών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δ.Ε. Μονεμβασίας του Δήμου Μονεμβασίας, η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών του Γυμνασίου και Γ.Ε.Λ.

Δελτίο τύπου


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE