Μ.ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ για αποζημιώσεις παγετού: Η Λακωνία δεν είναι παραμεθόριος περιοχήΜε έκπληξη πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ της Αργολίδας τη δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γιώργου Γεωργαντά για τη χορήγηση γενναίας προκαταβολής 300€ ανά στρέμμα στους πληγέντες παραγωγούς εσπεριδοειδών της Π.Ε. Αργολίδας.

Η συγκεκριμένη δέσμευση, η οποία φυσικά είναι θετική εξέλιξη για τους Αργολιδείς παραγωγούς, προέκυψε κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ.Υπουργού με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ.Ανδρέα Λυκουρέντζου, του Βουλευτή Αργολίδας κ.Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας κ.Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού και Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Αργολίδας κ.Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και εκπροσώπων των παραγωγών.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει απολύτως εκτεθειμένη την Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα απέναντι στους συμπατριώτες μου Λάκωνες παραγωγούς εσπεριδοειδών που υπέστησαν μεγάλες ζημίες από τον παγετό του περασμένου Ιανουαρίου.

Μετά λοιπόν από την απαράδεκτη δημοσίευση για τη διαφήμιση των χειμερινών προορισμών όπου είχε αποκλειστεί εντελώς η Λακωνία, δυστυχώς βλέπουμε για μία ακόμη φορά οι Λάκωνες να αντιμετωπίζονται από τον κ.Νίκα ως πολίτες «δεύτερης κατηγορίας»(!)

Ο κ.Νίκας άλλωστε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 31ης Ιανουαρίου 2022 όπου συζητήθηκε το θέμα των ζημιών στα εσπεριδοειδή παρουσία του προέδρου του ΕΛΓΑ κ.Λυκουρέντζου, ήταν φανερό πως προσπάθησε να υποβαθμίσει τις ζημιές από τον παγετό στη Λακωνία.

Απαιτούμε σήμερα κιόλας ο κ.Περιφερειάρχης και οι Λάκωνες συνεργάτες του, οι οποίοι είναι απολύτως απόντες από τα προβλήματα των συμπατριωτών μου, να απαντήσουν δημόσια εάν η δέσμευση του κ.Υπουργού για προκαταβολή 300€ ανά στρέμμα στους πληγέντες Αργολιδείς παραγωγούς ισχύει και για τους παραγωγούς της Λακωνίας.

Η αδιαφορία και η προκλητική άνιση μεταχείριση εκ μέρους του κ.Περιφερειάρχη της Λακωνίας, με υποχρεώνει να αναδεικνύω με κάθε τρόπο και να υπερασπίζομαι με τη θεσμική ιδιότητα που κατέχω τα συμφέροντα των πολιτών της Λακωνίας.

Κύριε Νίκα,

Η Λακωνία δεν είναι παραμεθόριος περιοχή και σας γνωρίζω ότι ο περήφανος λαός της ανταποδίδει αυτά που αρμόζουν σε όσους προσπαθούν να τον υποτιμήσουν.Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE