Μ.ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ για αποζημιώσεις παγετού: Η Λακωνία δεν είναι παραμεθόριος περιοχήΜε έκπληξη πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ της Αργολίδας τη δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γιώργου Γεωργαντά για τη χορήγηση γενναίας προκαταβολής 300€ ανά στρέμμα στους πληγέντες παραγωγούς εσπεριδοειδών της Π.Ε. Αργολίδας.

Η συγκεκριμένη δέσμευση, η οποία φυσικά είναι θετική εξέλιξη για τους Αργολιδείς παραγωγούς, προέκυψε κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ.Υπουργού με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ.Ανδρέα Λυκουρέντζου, του Βουλευτή Αργολίδας κ.Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας κ.Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού και Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Αργολίδας κ.Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και εκπροσώπων των παραγωγών.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει απολύτως εκτεθειμένη την Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα απέναντι στους συμπατριώτες μου Λάκωνες παραγωγούς εσπεριδοειδών που υπέστησαν μεγάλες ζημίες από τον παγετό του περασμένου Ιανουαρίου.

Μετά λοιπόν από την απαράδεκτη δημοσίευση για τη διαφήμιση των χειμερινών προορισμών όπου είχε αποκλειστεί εντελώς η Λακωνία, δυστυχώς βλέπουμε για μία ακόμη φορά οι Λάκωνες να αντιμετωπίζονται από τον κ.Νίκα ως πολίτες «δεύτερης κατηγορίας»(!)

Ο κ.Νίκας άλλωστε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 31ης Ιανουαρίου 2022 όπου συζητήθηκε το θέμα των ζημιών στα εσπεριδοειδή παρουσία του προέδρου του ΕΛΓΑ κ.Λυκουρέντζου, ήταν φανερό πως προσπάθησε να υποβαθμίσει τις ζημιές από τον παγετό στη Λακωνία.

Απαιτούμε σήμερα κιόλας ο κ.Περιφερειάρχης και οι Λάκωνες συνεργάτες του, οι οποίοι είναι απολύτως απόντες από τα προβλήματα των συμπατριωτών μου, να απαντήσουν δημόσια εάν η δέσμευση του κ.Υπουργού για προκαταβολή 300€ ανά στρέμμα στους πληγέντες Αργολιδείς παραγωγούς ισχύει και για τους παραγωγούς της Λακωνίας.

Η αδιαφορία και η προκλητική άνιση μεταχείριση εκ μέρους του κ.Περιφερειάρχη της Λακωνίας, με υποχρεώνει να αναδεικνύω με κάθε τρόπο και να υπερασπίζομαι με τη θεσμική ιδιότητα που κατέχω τα συμφέροντα των πολιτών της Λακωνίας.

Κύριε Νίκα,

Η Λακωνία δεν είναι παραμεθόριος περιοχή και σας γνωρίζω ότι ο περήφανος λαός της ανταποδίδει αυτά που αρμόζουν σε όσους προσπαθούν να τον υποτιμήσουν.Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φωτιά σε πολυκατοικία στη Σπάρτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ

Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος έφυγε… Έχοντας δίκαια κερδίσει «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ