«Sparta City Ultra» : Συνάντηση Δούκα με τους "Σπαρτιάτες Δρομείς"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας είχε την Πέμπτη 10/2 ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, με τους Σπαρτιάτες Δρομείς, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα «Sparta City Ultra»,, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 & την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.


Η σειρά αγώνων δρόμου «Sparta City Ultra» περιλαμβάνει αγωνίσματα 6,12 και 24 ωρών και διοργανώνεται για πρώτη φορά μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Σπάρτης από τους «Σπαρτιάτες Δρομείς» με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Και τα 3 αγωνίσματα διέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς που ισχύουν σε αγώνες εντός κλειστού στίβου, και ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί της IAU (International AssociationUltrarunners). Μάλιστα, στα πλαίσια της προσπάθειας να καθιερωθεί το «Sparta City Ultra» ως Διεθνής Αγώνας και να προσελκύσει Elite Αθλητές, οι διοργανωτές έχουν αιτηθεί τη χορήγηση Bronze Labelling από την IAU.

Το «Sparta City Ultra» δίνει την ευκαιρία σε συμπολίτες μας να συμμετέχουν ως εθελοντές στον αγώνα στηρίζοντας την διοργάνωση που συμβάλλει στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού στο δήμο μας και να ζήσουν από κοντά το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα που θα συμβάλει σημαντικά στην κοινή προσπάθεια για την εξωστρέφεια του Δήμου μας: https://spartanrunners.gr/sparta-city-ultra/

Το «Sparta City Ultra» αποτελεί άλλωστε ένα σημαντικό βήμα του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, ώστε να αναδειχθεί η Σπάρτη ως Παγκόσμιο Κέντρου Υπαίθριου Αθλητισμού και Αγώνων Υπεραντοχής , σε συνέχεια του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας τον περασμένο Νοέμβριο.


Καλούμε όλους τους Σπαρτιάτες να προσέλθουν για να καμαρώσουν και να ενθαρρύνουν τους υπεραθλητές που θα συμμετέχουν!


Εκ του Δήμου


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ