Επίσκεψη Στ. Αραχωβίτη στον ΕΦΚΑ ΛακωνίαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη Στ. Αραχωβίτη στον ΕΦΚΑ Λακωνίας


Τον ΕΦΚΑ Λακωνίας στη Σπάρτη επισκέφθηκε την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στ. Αραχωβίτης με κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του Νομού και των Ο.Μ Σπάρτης, όπου είχε συνάντηση με την Διευθύντρια κα. Γκλεζάκου ενώ πραγματοποίησε και επίσκεψη και στα τμήματα, συνομιλώντας με τους εργαζομένους της υπηρεσίας.


Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις εκκρεμείς συντάξεις, τη διαδικασία εκκαθάρισης των εργοσήμων αλλά και ζητήματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, τις προσλήψεις, την εκπαίδευση του προσωπικού και την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος του φορέα.

Οι εργαζόμενοι και η Διευθύντρια, που κάνουν το καλύτερο δυνατό για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΦΚΑ και την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, ενημέρωσαν από την πλευρά τους για την κατάσταση που επικρατεί και τόνισαν την ανάγκη στελέχωσης με προσωπικό.

Ο βουλευτής διαβεβαίωσε ότι, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει κεντρικά το προηγούμενο διάστημα, θα αναληφθούν επιπλέον πρωτοβουλίες για ανάδειξη του θέματος με ερώτηση στη Βουλή, που θα αφορά στη στήριξη του ΕΦΚΑ Λακωνίας με προσλήψεις προσωπικού, εκπαίδευση των εργαζομένων και εκσυγχρονισμό των υποδομών.


Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ