Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΙΜΑ την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΚαρκίνουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η 4η Φεβρουαρίου είναι καθιερωμένη ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και έχει αφιερωθεί αφετέρου στην πρόληψη και αφενός στην σήμανση του ρόλου της έγκαιρης διάγνωσης.


Ο Δήμος Σπάρτης επιθυμώντας να συμβάλλει στο εγχείρημα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (που υλοποιεί για 2η χρονιά την κοινωνική πρωτοβουλία «Ανάσα Ζωής») καθώς και να ενισχύσει την συλλογική προσπάθεια στην προώθηση ενός υγιέστερου τρόπου ζωής ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την συμβολική φωταγώγηση κεντρικού κτηρίου της πόλης μας.


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας κατά του Καρκίνου, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμος μας θα προβεί στην φωταγώγηση του κεντρικού κτηρίου του Δημαρχείου σε χρώμα κόκκινο. Η κίνηση μας αυτή φέρει συμβολικό χαρακτήρα αφύπνισης και προτροπής των συμπολιτών μας ορθής ενημέρωσης σε θέματα υγείας και συνεπώς ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.


Το κοινωνικό μήνυμα της ημέρας αυτής κατά του Καρκίνου εμπεριέχει πέρα από την ενημέρωση και την κινητοποίηση των πολιτών μας, την καθοδήγηση και την υποστήριξη για ένα υγιή τρόπο ζωής.


Εκ του Δήμου


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ