ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΡΩΤΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΡΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝΗ γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα και η δεύτερη φάση των εργασιών για τη βιοκλιματική αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), κ. Δημήτρη Σκάλκο.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για την πορεία των εργασιών για την βιοκλιματική αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου. Από την πλευρά του ο κ. Σκάλκος διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο για την εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε να προωθηθεί άμεσα η δεύτερη φάση για την πλήρη αποπεράτωση του έργου. Να σημειωθεί ότι με την αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου, ο Δήμος Ευρώτα θα διαθέτει έναν πολυχώρο, ο οποίος θα περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα εκθέσεων αγροτικών προϊόντων και εξοπλισμού, καθώς και χώρους γραφείων.

Σε ό,τι αφορά στην κατασκευή της νέας γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στη Σκάλα, έργο για το οποίο έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Ευρώτα, ότι η σχετική δημοπρασία θα έχει διεξαχθεί έως τον προσεχή Απρίλιο και μέχρι του τέλος του 2022 θα έχει εγκατασταθεί εργολάβος για την έναρξη των εργασιών.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE