ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΡΩΤΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΡΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝΗ γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα και η δεύτερη φάση των εργασιών για τη βιοκλιματική αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), κ. Δημήτρη Σκάλκο.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για την πορεία των εργασιών για την βιοκλιματική αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου. Από την πλευρά του ο κ. Σκάλκος διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο για την εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε να προωθηθεί άμεσα η δεύτερη φάση για την πλήρη αποπεράτωση του έργου. Να σημειωθεί ότι με την αποκατάσταση του κτηρίου Μπασουράκου, ο Δήμος Ευρώτα θα διαθέτει έναν πολυχώρο, ο οποίος θα περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα εκθέσεων αγροτικών προϊόντων και εξοπλισμού, καθώς και χώρους γραφείων.

Σε ό,τι αφορά στην κατασκευή της νέας γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στη Σκάλα, έργο για το οποίο έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Ευρώτα, ότι η σχετική δημοπρασία θα έχει διεξαχθεί έως τον προσεχή Απρίλιο και μέχρι του τέλος του 2022 θα έχει εγκατασταθεί εργολάβος για την έναρξη των εργασιών.


Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πήγε στη Δ.Ο.Υ ΣΠΑΡΤΗΣ και έφυγε με κάταγμα στο χέρι λόγω ράμπας

Φωτιά στη Μάνη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ μη καταλήξουν σε καυσόξυλα

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ