ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

O TEMPORA, O MORES (Ω ΗΘΗ, Ω ΚΑΙΡΟΙ)


Ο διάλογος του Δημάρχου Σπάρτης και πρώην υφυπουργού Οικονομικών της ΝΔ, Πέτρου Δούκα με το πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό ήταν αν μη τι άλλο αποκαλυπτικός.

Ήρθε να επιβεβαιώσει τον τρόπο που τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, προσεγγίζουν διαχρονικά τον ανθρώπινο πόνο και τα προβλήματα της κοινωνίας. Ως πεδίο ψηφοθηρίας.

Οι αντιλήψεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική αναλγησία των νεοφιλελεύθερων «φωστήρων» που κυβερνούν τη χώρα μας.

Δεκαπέντε χρόνια μετά και οι πρακτικές εκμαυλισμού των συνειδήσεων, που ξεκίνησαν από τα ήθη που δίδαξε το ΠΑΣΟΚ, παραμένουν διαχρονικά οι ίδιες. Οι τσάντες με το χρήμα το 2007, τα διχίλιαρα της Αττικής Οδού, η υπενθύμιση των εκδουλεύσεων, διορισμών και συμβάσεων των «δικών μας παιδιών», που πρέπει να μεταφραστούν σε ψήφους και ούτω καθεξής. Δοξάστε τους!

Ο κ. Δούκας από το 2019 μέχρι σήμερα συνεχίζει την «εποποιία» του από το πόστο του στον Δήμο Σπάρτης όπως άλλωστε είναι πασιφανές «από το τεράστιο έργο του» μέχρι τώρα στην πόλη της Σπάρτης, με τους σπασμένους και αδιάβατους δρόμους, την ανικανότητα διαχείρισης των απορριμμάτων, την ελλιπέστατη χρηματοδότηση των έργων υποδομής, την απένταξη έργων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, τις ακαλαίσθητες και αναχρονιστικές φιέστες που οργανώνει κατά καιρούς με χρήματα των πολιτών της Σπάρτης και ο κατάλογος συνεχίζεται μακρύς.

Είναι πλέον προφανές ότι όσο παραμένουν στην κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση οι άριστοι του Μητσοτάκη, προκαλούν ζημιά στην οικονομία, την κοινωνία, στο ύφος και το ήθος άσκησης της διακυβέρνησης. Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».


Σχόλια

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

LAKONES.gr

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ