Χαιρετισμός Νίκα σε εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΕλλάδαςΧαιρετισμό στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας από το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης, ο οποίος παρέστη στην πιο πάνω εκδήλωση, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά των οικονομολόγων και των λογιστών στην ορθή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Τόνισε δε, πως πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο -παλιότερα ως δήμαρχος και τώρα ως περιφερειάρχης- αποτέλεσε η καθιέρωση του διπλογραφικού συστήματος, το οποίο “υπηρετεί την διαφάνεια και την ορθή διάθεση του δημοσίου χρήματος” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας δήλωσε πως είναι αναγκαίο όλες οι αποφάσεις για διάθεση χρημάτων να συνοδεύονται από πράξεις κόστους – οφέλους, ενώ υπογράμμισε ότι όσον αφορά στον τομέα της κατανομής χρημάτων σε έργα και δράσεις “είναι αναγκαία η συμμετοχή και η συμβολή του οικονομικού παράγοντα ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων των φορολογουμένων”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Παναγιώτης Κρητικός και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.


Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE