Χαιρετισμός Νίκα σε εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΕλλάδαςΧαιρετισμό στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας από το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης, ο οποίος παρέστη στην πιο πάνω εκδήλωση, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά των οικονομολόγων και των λογιστών στην ορθή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Τόνισε δε, πως πρώτη προτεραιότητα για τον ίδιο -παλιότερα ως δήμαρχος και τώρα ως περιφερειάρχης- αποτέλεσε η καθιέρωση του διπλογραφικού συστήματος, το οποίο “υπηρετεί την διαφάνεια και την ορθή διάθεση του δημοσίου χρήματος” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας δήλωσε πως είναι αναγκαίο όλες οι αποφάσεις για διάθεση χρημάτων να συνοδεύονται από πράξεις κόστους – οφέλους, ενώ υπογράμμισε ότι όσον αφορά στον τομέα της κατανομής χρημάτων σε έργα και δράσεις “είναι αναγκαία η συμμετοχή και η συμβολή του οικονομικού παράγοντα ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων των φορολογουμένων”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Παναγιώτης Κρητικός και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ