Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με παραγωγούς κηπευτικών στον ΜαραθώναΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση Στ. Αραχωβίτη με παραγωγούς κηπευτικών στον Μαραθώνα
Τις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία “Ελπίδα” επισκέφθηκε, χθες, 31 Ιανουαρίου, ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτης συνοδεία κλιμακίου του κόμματος, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανατ. Αττικής Π. Σκουρολιάκο και Χρ. Σπίρτζη και τον υπεύθυνο του Αγροτ. Τμήματος της ΝΕ Ανατ. Αττικής Γ. Μπουλέκο.Ο κ. Αραχωβίτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα κ. Βάρσο, μέλη του Συλλόγου, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνα κ. Κυπαρίσση και παραγωγούς της περιοχής για τις ζημιές, μετά την επέλαση του χιονιά στην Ανατολική Αττική.

Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος στην αυτοψία του, η παραγωγή καταστράφηκε ολοσχερώς, πολλά θερμοκήπια κατέρρευσαν, ενώ το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς είναι τεράστιο.


“Προτείναμε λύσεις για τη στήριξη των παραγωγών που είχαμε εφαρμόσει κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε εδώ και πάλι ν' αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις διεκδικήσεις, τα αιτήματά τους” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ