Στο «Αντώνης Τρίτσης» η κατασκευή νέου αγωγού από τις πηγές Αγίας Μαρίνας έως το φρεάτιο ΚαρυούποληςΣτο «Αντώνης Τρίτσης» η κατασκευή νέου αγωγού από τις πηγές Αγίας Μαρίνας έως το φρεάτιο Καρυούπολης

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, είχε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους του Δήμου Ανατολικής Μάνης Παναγιώτη Τσιριγώτη και Γιώργο Καπασούρη. Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η εξέταση της πορείας των προτεινομένων έργων του Δήμου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ιδιαίτερα το έργο της κατασκευής νέου αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές της Αγίας Μαρίνας έως το φρεάτιο Καρυούπολης (προϋπολογισμού 8,8 εκατομμυρίων ευρώ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης και οι παρόντες αντιδήμαρχοι ανέλυσαν στον αναπληρωτή υπουργό τη μεγάλη σημασία του έργου για τους κατοίκους του πυρόπληκτου Δήμου Ανατολικής Μάνης και του ζήτησαν να ενταχθεί κατά προτεραιότητα το συντομότερο δυνατόν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Μετά από σχετική συζήτηση, ο κ. Πέτσας δεσμεύθηκε στον Λάκωνα βουλευτή και στους παρόντες αντιδημάρχους, ότι το έργο αυτό θα εγκριθεί κατά την επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ