ΝΕΩΤΕΡΑ για το Παλαιό Πρωτοδικείο ΣπάρτηςΠαλαιό Πρωτοδικείο Σπάρτης: Νεώτερα…

Πριν τρείς μήνες (18.10.21), ο Θανάσης Δαβάκης ζητούσε στη Βουλή από την Πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, να συσταθεί το αρμόδιο Τεχνικό συμβούλιο, προκειμένου να γνωμοδοτήσει για τα ποσοστά επικαιροποίησης της υπάρχουσας Μελέτης αποκατάστασης του παλαιού Πρωτοδικείου της Σπάρτης.

Πράγματι και σύμφωνα με τη δέσμευση τότε της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή ότι θα επισπευσθεί η διαδικασία, η μελέτη προωθήθηκε στο Τεχνικό Συμβούλιο του υπουργείου Υποδομών, το οποίο στις αρχές Δεκεμβρίου 2021, απέστειλε τη συγκεκριμένη απόφαση-γνωμοδότηση και ξεπεράστηκε (επιτέλους) ένα ακόμη εμπόδιο για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που πρέπει να γίνουν, μέχρι την υποβολή του φακέλου για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης των τευχών για τη δημοπράτηση της Μελέτης από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μέσα στο μήνα θα υπογραφεί η απόφαση έγκρισης από την Υπουργό.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προκήρυξη Διαγωνισμού ανάδειξης του αναδόχου μελετητικού σχήματος, το οποίο θα εκπονήσει τις επιπρόσθετες μελέτες και θα επικαιροποιήσει τις ήδη εγκεκριμένες.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ