Την Βασιλόπιτα των Γορτυνίων της Σπάρτης ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ ΕυστάθιοςΤο απόγευμα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου 2022, στο κατάστημα εστίασης «ΑΕΡΙΚΟ» στη Σπάρτη και με την τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το 2022, οι Γορτύνιοι της Σπάρτης. Στην πραγματικότητα οι πίτες ήταν δύο: τη μία την πρόσφερε η Αρτοποιία Αποστολίδη στη μνήμη της Ανθούλας Χίου και τη δεύτερη η κα Ευγενία Κούλη-Διαμαντοπούλου και ο γιος της Κωνσταντίνος στη μνήμη του αείμνηστου Παναγιώτη Διαμαντόπουλου.

Τι πίτες ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, Τοποτηρητής της Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κι Επίτιμο Μέλος του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης, συνεπικουρούμενος από τον Επίτιμο Πρωτοσύγκελο Πρωτ. Γεώργιο Μπλάθρα, τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης Πρωτ. Αθανάσιο Σπηλιώτη και τον Εφημέριο π. Κωνσταντίνο Σκάλτσα, καθώς και από το Διάκονο Παΐσιο Κολοκυθά.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μητράκος παρουσίασε τα πεπραγμένα του Δ. Σ. για τη διετία 2020-2021, τα οποία παρά τις δυσκολίες και τις απαγορεύσεις της πανδημίας ήταν πολύ αξιόλογα.

Οι τυχεροί των δύο νομισμάτων από τις πίτες ήταν τα μέλη του Συνδέσμου κύριοι Κώστας Κρατημένος και Κώστας Γεωργακόπουλος, που έλαβαν, ως συμβολικό αναμνηστικό δώρο, ένα αντίτυπο του συλλεκτικού βιβλίου της ιστορίας του Γορτυνιακού Συνδέσμου και ένα δωρεάν εισιτήριο για μία από τις προσεχείς εκδρομές.

Παρέστησαν περί τα 70 άτομα, τα οποία ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο με την ευχή να είναι όλοι παρόντες και να έχει εξαφανιστεί τότε η λοιμώδης νόσος του κορωνοϊού.

Σχόλια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΖΑΚΑ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά στη Μάνη

ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Απονομή υποτροφιών του Ιδρύματος ‘’αδελφών Τζάκα’’

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ