Την Βασιλόπιτα των Γορτυνίων της Σπάρτης ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ Ευστάθιος



Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου 2022, στο κατάστημα εστίασης «ΑΕΡΙΚΟ» στη Σπάρτη και με την τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το 2022, οι Γορτύνιοι της Σπάρτης. Στην πραγματικότητα οι πίτες ήταν δύο: τη μία την πρόσφερε η Αρτοποιία Αποστολίδη στη μνήμη της Ανθούλας Χίου και τη δεύτερη η κα Ευγενία Κούλη-Διαμαντοπούλου και ο γιος της Κωνσταντίνος στη μνήμη του αείμνηστου Παναγιώτη Διαμαντόπουλου.

Τι πίτες ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, Τοποτηρητής της Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κι Επίτιμο Μέλος του Γορτυνιακού Συνδέσμου Σπάρτης, συνεπικουρούμενος από τον Επίτιμο Πρωτοσύγκελο Πρωτ. Γεώργιο Μπλάθρα, τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης Πρωτ. Αθανάσιο Σπηλιώτη και τον Εφημέριο π. Κωνσταντίνο Σκάλτσα, καθώς και από το Διάκονο Παΐσιο Κολοκυθά.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Μητράκος παρουσίασε τα πεπραγμένα του Δ. Σ. για τη διετία 2020-2021, τα οποία παρά τις δυσκολίες και τις απαγορεύσεις της πανδημίας ήταν πολύ αξιόλογα.

Οι τυχεροί των δύο νομισμάτων από τις πίτες ήταν τα μέλη του Συνδέσμου κύριοι Κώστας Κρατημένος και Κώστας Γεωργακόπουλος, που έλαβαν, ως συμβολικό αναμνηστικό δώρο, ένα αντίτυπο του συλλεκτικού βιβλίου της ιστορίας του Γορτυνιακού Συνδέσμου και ένα δωρεάν εισιτήριο για μία από τις προσεχείς εκδρομές.

Παρέστησαν περί τα 70 άτομα, τα οποία ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο με την ευχή να είναι όλοι παρόντες και να έχει εξαφανιστεί τότε η λοιμώδης νόσος του κορωνοϊού.





Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ