Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάρτης για τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης

Sparti.png

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε όλοι τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιου του δήμου Σπάρτης.

Από τη μια έχουμε τα ρεζιλίκια του κ. Δούκα! Εμείς, και πριν τις εκλογές είχαμε επισημάνει ότι τίποτα θετικό δεν είχε να περιμένει ο λαός της Σπάρτης από την εκλογή του κ. Δούκα, που το τερμάτισε με τις κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις του. Δηλώσεις που χαρακτηρίζουν τον ίδιο και τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο και σε καμία περίπτωση το λαό της Σπάρτης.

Από την άλλη έχουμε τους κ. Αργειτάκο και Βαλιώτη, που στην απέλπιδα προσπάθειά τους να διαφοροποιηθούν από τον Δούκα, μέχρι τώρα συμμετέχουν σε επιτροπές και επιτροπάτα, μαζί έχουν ψηφίσει τους προϋπολογισμούς του δήμου, της ΔΕΥΑΣ με τις υπέρογκες αυξήσεις, και σχεδόν ότι έχει φέρει ο Δούκας στο δημοτικό συμβούλιο, έχουν χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους και θα μας φορτώσουν εκατομμύρια ευρώ από τα σκουπίδια. Χρησιμοποιούν παιδιάστικα κόλπα και απέχουν από το δημοτικό συμβούλιο μήπως και κερδίσουν πρόσκαιρα πολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη. Αναρωτιόμαστε, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχουν, αφού έπαιξαν το κακόγουστο θέατρό τους ή όχι; Δυστυχώς για εσάς κύριοι, σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και θα σας γυρίσει την πλάτη, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Εμείς δηλώνουμε ότι σε αυτή την παρωδία δεν συμμετέχουμε και είμαστε στην πρώτη γραμμή, για να επιλυθούν τα προβλήματα του κόσμου, τα οποία δεν λύνονται με πολιτικά παιχνίδια και τερτίπια, αλλά με αγώνα και διεκδίκηση!

Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ