ΧΑΔΑ ΑΦΙΣΣΟΥ φυτεύτηκαν 700 δέντρα από εθελοντές

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, η δράση της εθελοντικής δενδροφύτευσης στον αποκατεστημένο ΧΑΔΑ Αφισσού, που διοργάνωσαν ο Δήμος Σπάρτης και οι Τοπικές Κοινότητες Αφισσού και Χρυσάφων, με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ «The Tribe in Action», και με την στήριξη και ευγενική χορηγία της εταιρείας CocoMat και του Κέντρου Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Παλλάδιον» με έδρα την Τρίπολη.Συνολικά φυτεύτηκαν 700 δέντρα υπό την επίβλεψη συνεργείων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης.


Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας ευχαρίστησε την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και τους εργαζόμενους του Δήμου για την πολύτιμη συνδρομή τους.


Ο κ. Δήμαρχος απηύθυνε επίσης θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και ιδρυτή της εταιρίας CocoMat κ. Πωλ Ευμορφίδη και την Εύα Πάλιαρη, τη διοίκηση του Κέντρου Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Παλλάδιον» με την Μαρία Χατζτημανωλάκη και τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, την Ηλιάνα Κρουστάλλη , συνιδρύτρια της ΑΜΚΕ, Τhe Tribe In Action, τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κανακάκο που συντόνισε την όλη προσπάθεια, τον Εμμανουήλ Φριντζήλα (και αυτός πολλές ώρες δουλειάς προετοιμασίας) - Πρόεδρο της Κοινότητας Αφισσού, τον Γιάννη Παναγάκη Πρόεδρο των Χρυσάφων, τον Διευθυντή των Υπηρεσιών μας Πρασίνου Δημοσθένη Τσαπάρα, τον Νίκο Παναγάκο, τον Νίκωνα Νεστόπουλο, τον Σταύρο Νικολέτο, τον Δημοσθένη Κακούρο και την ομάδα εθελοντών, τα παιδιά της Πυροσβεστικής, τον Γιώργο Ανωγειάτη, την Ελένη Δαράκη, τον Θανάση Καρλαύτη, τον Σπύρο Μοιράγια και την Γεωργία Δεδεδήμου, τον Γιάννη Ράλλη και την κόρη του Μαριλιάννα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Βασίλη Μενούτη και Χρήστο Πλειώτα, τον Άρη Κουρεμπή, Πρόεδρο των Περιβολιών, την Κατερίνα Σανιδά, την Ευγενία Πρέβα και την Μπέσσυ Πολυζωγοπούλου, την Ολυμπία Μαγγιώρου, τον Πέτρο Διαμαντάκο, την Ελένη και τον Θανάση Τσουλόγιαννη, την Άννα Καρακίτσου, τον Γιάννη Καραβάσο, τον Bill Τούμπλη, τον Στράτη Κοκκορό, την ομάδα των Προσκόπων και πλήθος άλλων φίλων και εθελοντών για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά τους.


Μετά την ολοκλήρωση της δράσης, ο Δήμαρχος Σπάρτης τόνισε πως οι προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής για την ολική αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Αφυσσού θα συνεχιστούν.


Εκ του Δήμου
Σχόλια

LAKONES.gr

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φωτιά σε πολυκατοικία στη Σπάρτη

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟ με καταγωγή από τον Ασωπό Λακωνίας

EKTAKTO - Συνελήφθησαν 4 άτομα για ληστεία στη Λακωνία

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ

Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος έφυγε… Έχοντας δίκαια κερδίσει «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών»

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ