ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΧΑΔΑ Αφυσσού το Σάββατο 5-2-2022ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί δημότες

Ο Δήμος Σπάρτης, η Τοπική Κοινότητα Αφυσσού και η Τοπική Κοινότητα Χρυσάφων, σας προσκαλούν στην εθελοντική δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στον αποκατεστημένο ΧΑΔΑ Αφυσσού το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:30 πμ.

Στην περιοχή θα φυτευτούν τουλάχιστον 800 νέα δέντρα που αναμένεται να αλλάξουν την όψη της. Η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την ΑΜΚΕ «The Tribe in Action», με την ευγενική χορηγία της «CocoMat» και του Κέντρου Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Παλλάδιον» με έδρα την Τρίπολη.

Προσκαλούμε όλους τους περιβαλλοντολογικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, αλλά και όλους τους δημότες μας να λάβουν μέρος στην εθελοντική δράση, που θα αποτελέσει την αρχή της αναγέννησης του οικοσυστήματος της περιοχής.

Ο κάθε ένας από εσάς, θα και έχει τη δυνατότητα να φέρει και ένα δέντρο δικής του επιλογής προκειμένου να το φυτεύσει στο χώρο.

Αν και ο Δήμος Σπάρτης θα διαθέσει αριθμό σκαπτικών εργαλείων, όσοι επιθυμούν και έχουν στη διάθεση τους σκαπανικά εργαλεία (τσάπες, φτυάρια, σκαλιστήρια, κλπ), μπορούν να τα φέρουν μαζί τους, γιατί ίσως χρειαστεί περισσότερος εξοπλισμός από αυτόν που έχουμε στη διάθεσή μας.

Οι προσπάθειές μας για περισσότερους και μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου, για ουσιαστική ανακύκλωση και για έναν καθαρό και πράσινο δήμο, θα συνεχιστούν με πολύ όρεξη και επιμονή και με τη δική σας βοήθεια.Σας περιμένουμε όλους.Ο Δήμαρχος Σπάρτης


Πέτρος Γ. Δούκας

Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ο θάνατος του μια «βαριά» και σημαντική απώλεια για τον τόπο μας."

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ