ΚΑΙΡΟΣ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-02-2022



ΚΥΡΙΑΚΗ 27-02-2022
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια που σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, γρήγορα και στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, πρόσκαιρα στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και από το απόγευμα και στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Μικρή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά. Από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στα ορεινά και ημιορεινά χιονοπτώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση και το βράδυ θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο κυρίως στα βόρεια, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και τα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι 6 με 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πρόσκαιρα στην κεντρική Στερεά. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα ορεινά-ημιορεινά της Θεσσαλίας και πρόσκαιρα στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν στα βόρεια σε βόρειους και στα νότια σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και το βράδυ θα εξασθενήσουν λίγο. Στα νότια νότιοι 6 με 8 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Νότιοι 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Ανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση και το βράδυ θα εξασθενήσουν λίγο.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ