Στο Γύθειο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος 2022 για τις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST και ILCA 4Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) διοργανώνει στις 4 – 6 Φεβρουαρίου 2022 το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος για το έτος 2022 για τις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST και ILCA 4.

Το Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Γυθείου και θα συμμετέχουν περίπου 100 σκάφη από 10 Ομίλους της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το ευρύ κοινό με σκοπό τη γνωριμία του κόσμου με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Στα πλαίσια του ανωτέρω Πρωταθλήματος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στις 27 – 30 Ιανουαρίου 2022 προπονητικό Camp με την παρουσία διακεκριμένων προπονητών με την αθλητική τους ομάδα, διεθνούς Κριτή και γυμναστή της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Οι διοργανωτές απηύθυναν θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ανατολικής Μάνης για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου και τη στήριξή του στο Προπονητικό Camp και στο Πρωτάθλημα.


Σχόλια

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ