διαδικτυακή εκδήλωση - Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Προκλήσεις στην Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα



Ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Ιωάννης Παναρίτης, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» με τίτλο «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Προκλήσεις στην Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» επιλέχθηκε ως ένα από τα 424 «Νέας Γενιάς» Κέντρα EUROPE DIRECT και αποτελεί μέρος του ομώνυμου Πανευρωπαϊκού Δικτύου. Τα εν λόγω Κέντρα συμπληρώνουν και υποστηρίζουν τις δραστηριότητες επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων θεσμικών οργάνων και οργανισμών της Ε.Ε., τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Η εκδήλωση θα εστιάσει στην ανάδειξη αφενός του τρόπου αντιμετώπισης των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και αφετέρου στον τρόπο εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας. Επιπλέον, θα επισημανθεί η ψηφιακή στρατηγική της ΕΕ, που στοχεύει να κάνει αυτόν τον μετασχηματισμό να λειτουργήσει για ανθρώπους και επιχειρήσεις, προκειμένου η μετάβαση να γίνει δελεαστική.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον, ποιοτικές θέσεις εργασίας, ειδικά για τους νέους και τις μικρές επιχειρήσεις, προκειμένου οι τοπικές οικονομίες να μετατραπούν σε αποδοτικές και ανταγωνιστικές.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Χρίστος Δήμας και ο Πρόεδρος του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Μπρατάκος.
Σύνδεσμος Εγγραφής: https://tinyurl.com/2p827x9h
Για το συνημμένο πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ