ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑΣας γνωρίζουμε πως έχουν ξεκινήσει οι υποβολές αιτήσεων στην προκήρυξη 13Κ/2021 (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 66/31-12-2021) όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Ευρώτα.

Συγκεκριμένα:

1 θέση Π.Ε. Διοικητικού - Οικονομικού

1 θέση Π.Ε. Διοικητικών - Οικονομολόγων

1 θέση Τ.Ε. Διοίκησης μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης

1 θέση Τ.Ε. Διοικητικού - Λογιστικού.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη η προκήρυξη όπου περιέρχονται αναλυτικά τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα προκήρυξη θα ενισχυθεί ο Δήμος μας ύστερα από πολλά χρόνια με μόνιμο προσωπικό. Στις προτεραιότητες μας απο την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου είχαμε θέσει ως στόχο να ενισχύσουμε τις Υπηρεσίες με προσωπικό, καθώς παραμένουν υποστελεχωμένες σε μεγάλο βαθμό. Αυτές οι θέσεις έρχονται να καλύψουν μέρος των ανάγκων των Υπηρεσιών και τα κενά που είχαν δημιουργηθεί. Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα βοηθήσει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου όσο και στην πιο άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των Δημοτών μας».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13Κ2021Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑ: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία Περίδη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ