Στην Πρωτοχρονιάτικη Λειτουργία στο Γύθειο παρέστη ο Δήμαρχος Ανατολικής ΜάνηςΔοξολογία για την έλευση του νέου έτους, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος Γ', τελέστηκε το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου, τηρουμένων των υγειονομικών προτοκόλλων για την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19.
Στη Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο κυβερνητικός Βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, Αστυνόμος Β’ κ. Γεώργιος Βασιλάκος, ο Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος κ. Δεμέστιχας εκπροσωπώντας το Λιμεναρχείο Γυθείου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Κων/νος Γραφάκος και οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αν. Μάνης κ.κ. Ελένη Δρακουλάκου και Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος.
Μετά το πέρας της, ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε μια ευλογημένη χρονιά από το Θεό και στη συνέχεια ευλόγησε και διένειμε στους παρευρισκομένους την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας έτυχε η αντιδήμαρχς Πολιτισμού κα Ελένη Δρακουλάκου.
Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για τη ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΕΛΕΓΡΗ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ