Στην Πρωτοχρονιάτικη Λειτουργία στο Γύθειο παρέστη ο Δήμαρχος Ανατολικής ΜάνηςΔοξολογία για την έλευση του νέου έτους, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος Γ', τελέστηκε το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου, τηρουμένων των υγειονομικών προτοκόλλων για την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19.
Στη Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο κυβερνητικός Βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, Αστυνόμος Β’ κ. Γεώργιος Βασιλάκος, ο Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος κ. Δεμέστιχας εκπροσωπώντας το Λιμεναρχείο Γυθείου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Κων/νος Γραφάκος και οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αν. Μάνης κ.κ. Ελένη Δρακουλάκου και Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος.
Μετά το πέρας της, ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε μια ευλογημένη χρονιά από το Θεό και στη συνέχεια ευλόγησε και διένειμε στους παρευρισκομένους την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας έτυχε η αντιδήμαρχς Πολιτισμού κα Ελένη Δρακουλάκου.
Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr