ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣΟ Δήμος Ευρώτα, με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την ευημερία όλων των κατοίκων, παροτρύνει όσους δημότες δεν έχουν ακόμη απογραφεί να σπεύσουν να το πράξουν.

Με αυτό τον τρόπο ισχυροποιούμε τον Δήμο μας για την επόμενη δεκαετία, καθώς όσο περισσότεροι «είμαστε», τόσα περισσότερα μπορούμε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Η απογραφή γίνεται μέσω των απογραφέων της κάθε περιοχής, Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας και αποτελεί απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Μπορούν να απογραφούν οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι εργαζόμενοι ευρωπαϊκών ή τρίτων χωρών, εφόσον διαθέτουν ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ.

Επίσης, επειδή έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αρκετοί δημότες να μην έχουν απογραφεί, είτε λησμονώντας να επικοινωνήσουν με τον απογραφέα της περιοχής τους, ο οποίος άφησε έντυπο σημείωμα στην οικία τους, είτε επειδή δεν πέρασε απογραφέας από την οικία τους, όπως αρκετοί έχουν ισχυριστεί, ο Δήμος Ευρώτα τους καλεί να επικοινωνήσουν με την Στατιστική Υπηρεσία στον τηλεφωνικό αριθμό 2111212032, ή με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων τους.

Ειδικά για τους κατοίκους του Ν. Κόσμου (Ψυρρή) Σκάλας, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν απογραφεί, ενημερώνουμε ότι μπορούν να απευθύνονται και να απογράφονται στο ΚΕΠ της Σκάλας, από τις 10:00 έως 13:00.

Το αύριο του τόπου μας στηρίζεται στην Απογραφή. Στο χέρι μας είναι να το χτίσουμε μαζί χωρίς φοβίες και ανασφάλεια. Απογραφόμαστε τώρα!


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ