ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ



Ο Δήμος Ευρώτα, με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την ευημερία όλων των κατοίκων, παροτρύνει όσους δημότες δεν έχουν ακόμη απογραφεί να σπεύσουν να το πράξουν.

Με αυτό τον τρόπο ισχυροποιούμε τον Δήμο μας για την επόμενη δεκαετία, καθώς όσο περισσότεροι «είμαστε», τόσα περισσότερα μπορούμε να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Η απογραφή γίνεται μέσω των απογραφέων της κάθε περιοχής, Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας και αποτελεί απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Μπορούν να απογραφούν οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι εργαζόμενοι ευρωπαϊκών ή τρίτων χωρών, εφόσον διαθέτουν ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ.

Επίσης, επειδή έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αρκετοί δημότες να μην έχουν απογραφεί, είτε λησμονώντας να επικοινωνήσουν με τον απογραφέα της περιοχής τους, ο οποίος άφησε έντυπο σημείωμα στην οικία τους, είτε επειδή δεν πέρασε απογραφέας από την οικία τους, όπως αρκετοί έχουν ισχυριστεί, ο Δήμος Ευρώτα τους καλεί να επικοινωνήσουν με την Στατιστική Υπηρεσία στον τηλεφωνικό αριθμό 2111212032, ή με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων τους.

Ειδικά για τους κατοίκους του Ν. Κόσμου (Ψυρρή) Σκάλας, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν απογραφεί, ενημερώνουμε ότι μπορούν να απευθύνονται και να απογράφονται στο ΚΕΠ της Σκάλας, από τις 10:00 έως 13:00.

Το αύριο του τόπου μας στηρίζεται στην Απογραφή. Στο χέρι μας είναι να το χτίσουμε μαζί χωρίς φοβίες και ανασφάλεια. Απογραφόμαστε τώρα!


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ