Σε εξέλιξη ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων, σήμανσης και ασφάλισης οδικού δικτύου της Π.Ε. ΛακωνίαςΣε εξέλιξη βρίσκεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγραμμίσεων και εργασιών σήμανσης και ασφάλισης στο σύνολο του Εθνικού και του Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Λακωνίας.

Οι εργασίες συντήρησης στο Εθνικό και στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Λακωνίας, συνεχίζονται και μέσα στο Χειμώνα, με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες. Οι επεμβάσεις που γίνονται αφορούν σε τεχνικά έργα διευθέτησης των ομβρίων υδάτων, σε διαγραμμίσεις, στηθαία ασφάλειας και εργασίες προειδοποιητικής και πληροφοριακής σήμανσης των οδών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης με αφορμή το έργο δήλωσε:

«Η οδική ασφάλεια αποτελεί βασική μας υποχρέωση και προτεραιότητα. Οι διαγραμμίσεις και η σήμανση των οδών συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτή την κατεύθυνση. Αυτές τις ημέρες υλοποιούνται εργασίες στον Περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, από τον κόμβο του Μορέα μέχρι το Πυρί και στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Σπάρτης - Σκούρας - Κεφαλά – Γκοριτσάς. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υλοποιηθούν έργα στην Επαρχιακή οδό Σπάρτη - Καστόρειο - Γεωργίτσι - Λογκανίκος.

Οι προτεραιότητες των επεμβάσεων υλοποιούνται σύμφωνα με τις υποδείξεις που κατά καιρούς μας έχει θέσει η Τροχαία, για τα επικίνδυνα σημεία, καθώς και οι αυτοψίες των Μηχανικών της Π.Ε. Λακωνίας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας

Θεόδωρος Ν. Βερούτης
Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr