Νέες ημερομηνίες για την έκθεση “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ"Η πραγματοποίηση της έκθεσης μετατίθεται για τις 18-20 Φεβρουαρίου 2022 (από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2022 που ήταν) στο Mec Παιανίας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γύθειο, 10 Ιανουαρίου 2021


Σε συνέχεια παλαιότερης ανακοίνωσης για τη συμμετοχή στην έκθεση τροφίμων 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ενημερώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου ότι η πραγματοποίηση της έκθεσης μετατίθεται για τις 18-20 Φεβρουαρίου 2022 (από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2022 που ήταν) στο Mec Παιανίας.

Οι όροι συμμετοχής παραμένουν οι ίδιοι. Υπενθυμίζουμε:

Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντας τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από τα social media της ΕΞΠΟΤΡΟΦ όπως επίσης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από live μαγειρικές δημιουργίες διακεκριμένων Chef.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Σε περίπτωση όπου το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι αυξημένο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί επιπλέον χώρος. Το κόστος ανά εκθέτη ανέρχεται σε 672€ πλέον ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να καλύψει το 50% του κόστους. Σημειώνεται ότι κάθε επιλογή επιπλέον του βασικού εξοπλισμού θα βαρύνει τους εκθέτες.


Λόγω της μεταφοράς ημερομηνίας της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτημα συμμετοχής έως τις 14/01/2022 στο e-mail gytheioc@otenet.gr. Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2733022279 εσωτ. 5 κ. Γ. Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Ε. Γκαραβέλη.

*Συνημμένα η αίτηση συμμετοχής και το έντυπο με τις παροχές

Αρχεία
Δήλωση Συμμετοχής
Έντυπο παροχών


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr