ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΙΚΑ 28-1-2022 σε Σπάρτη, Νεάπολη και ΜονεμβασίαΣτην Π.Ε. Λακωνίας θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις αποθήκες Πολιτικής Προστασίας στην Σπάρτη.

Ο περιφερειάρχης στη συνέχεια θα μεταβεί στον Δήμο Μονεμβασίας, αρχικά στη Νεάπολη, όπου θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Νεάπολης, το οποίο πρώτευσε στην δραση του ΕΣΠΑ “At the school of Open Cohesion” με την παραγωγή βίντεο που αναδείκνυε το Μουσείο Ναυτικής Τέχνης και Παράδοσης της Νεάπολης.

Στη Νεάπολη, όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, θα δημιουργηθεί Σχολή Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, μετά το “πράσινο φως” που έδωσε για την υλοποίηση του σχετικού πάγιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη και τον βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη.

Η σχολή θα στεγαστεί στο κτήριο του πρώην Γυμνασίου, το οποίο έχει διαθέσει για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Μονεμβασίας έχει ήδη αποφασίσει να διαθέσει το για τη στέγαση της σχολής, ενώ από την πλευρά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας- έχει αναλάβει την δέσμευση να εντάξει στο Π.Δ.Ε. την προμήθεια του προϋπολογισμού 1.445.000 ευρώ εξοπλισμού διδασκαλίας.

Μετά τη Νεάπολη, ο περιφερειάρχης θα μεταβεί στη Μονεμβασία, όπου σε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρ. Τριχείλη, περιφερειακά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες, θα εξετάσουν την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στην περιοχή, όπως η μαρίνα κ.α.


Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE