ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΙΚΑ 28-1-2022 σε Σπάρτη, Νεάπολη και ΜονεμβασίαΣτην Π.Ε. Λακωνίας θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις αποθήκες Πολιτικής Προστασίας στην Σπάρτη.

Ο περιφερειάρχης στη συνέχεια θα μεταβεί στον Δήμο Μονεμβασίας, αρχικά στη Νεάπολη, όπου θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Νεάπολης, το οποίο πρώτευσε στην δραση του ΕΣΠΑ “At the school of Open Cohesion” με την παραγωγή βίντεο που αναδείκνυε το Μουσείο Ναυτικής Τέχνης και Παράδοσης της Νεάπολης.

Στη Νεάπολη, όπως σημείωσε ο Π. Νίκας, θα δημιουργηθεί Σχολή Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, μετά το “πράσινο φως” που έδωσε για την υλοποίηση του σχετικού πάγιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη και τον βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη.

Η σχολή θα στεγαστεί στο κτήριο του πρώην Γυμνασίου, το οποίο έχει διαθέσει για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Μονεμβασίας έχει ήδη αποφασίσει να διαθέσει το για τη στέγαση της σχολής, ενώ από την πλευρά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας- έχει αναλάβει την δέσμευση να εντάξει στο Π.Δ.Ε. την προμήθεια του προϋπολογισμού 1.445.000 ευρώ εξοπλισμού διδασκαλίας.

Μετά τη Νεάπολη, ο περιφερειάρχης θα μεταβεί στη Μονεμβασία, όπου σε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρ. Τριχείλη, περιφερειακά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες, θα εξετάσουν την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται στην περιοχή, όπως η μαρίνα κ.α.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ