Στελέχη της ΔΕΘ – Helexpo στην Περιφέρεια Πελοποννήσου16 ΔεκεμβρίουΗγετικά στελέχη της ΔΕΘ – Helexpo επισκέπτονται την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ερχόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Οπως έγινε γνωστό, θα γίνουν συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την δημιουργία στη Μεγαλόπολη ενός εκθεσιακού κέντρου- ”αντένα” της Helexpo στη νότια Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται, εξ άλλου, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο υπογράφηκε μνημόνιο κατανόησης και στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ – Helexpo και της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ), με σκοπό την υλοποίηση παρεμβάσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

Το μνημόνιο υπέγραψαν από την πλευρά της ΔΕΘ – Helexpo ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων της σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης και από την πλευρά της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΔΑΜ ο πρόεδρός της Κωνσταντίνος Μουσουρούλης.

Στο πλαίσιο του μνημονίου οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία στη Μεγαλόπολη του Πολυχώρου με την επωνυμία “Μεσογειακό Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου” (ΜΕΚΕΠΠ), στόχος του οποίου θα είναι η προώθηση της ισόρροπης οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης. Ειδικότερα, θα φιλοξενεί επιχειρηματικές συναντήσεις, επιχειρηματικά συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις και ποικιλόμορφα πολιτισμικά γεγονότα, όπως μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θεματικά πάρκα κ.α.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr