ΚΑΠΟΝΙΚΟΛΟΣ: Δεν θα βάλω σε περιπέτειες αυτοφώρου τους συνεργάτες μου...Δεν πούλησα κανέναν , δεν ζήτησα χάρες από κανένανΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση και θέσεις Δημήτρη Καπονικολού
Πριν από ένα μήνα ο Δήμαρχος Σπάρτης με τοποθέτησε Αντιδήμαρχο Καθαριότητος σε μια θέση άκρως τιμητική , αφού η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι το ζητούμενο από όλους μας.
Ανέλαβα σε μια περίοδο που όλα έδειχναν ότι μετά από 10ετίες έχει βρεθεί η λύση της διαχείρισης τον απορριμμάτων.
Δυστυχώς βρήκα ένα μπάχαλο τόσο από ανύπαρκτες ενέργειες των προηγούμενων Αντιδημάρχων Καθαριότητος , όσο και από πλευράς Περιφέρειας , ΦΟΣΔΑ , και εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της διαχείρισης.
Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν να παίξω ούτε τον σωτήρα , αλλά ούτε και εξιλαστήριο θύμα για καλυφθούν κάποιοι πίσω από τα πολιτικά τους παιχνίδια εις βάρος όλων εμάς των απλών πολιτών και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί δεν είμαι , δεν νοιώθω και δεν θέλω να έχω τον τίτλο του πολιτικού.
Η 29η Νοεμβρίου ήταν η καταλυτική ημερομηνία σφραγίσματος των ΧΑΔΑ και η ανάδοχος εταιρεία έπρεπε να πάρει τα απορρίμματα και να τα διαχειριστεί.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν Δήμο που θα τα πήγαινε η εταιρεία , τι θα τα έκανε και σε ποιο χώρο θα τα διαχειριζόταν , αφού η κατασκευή των εργοστασίων δεν έχει καν ξεκινήσει.
Από την ημέρα που ανέλαβα , συνεχώς και επί καθημερινής βάσεως , έψαχνα , ρωτούσα αρμόδιους και αναρμόδιους για το τι θα κάνουμε με τα απορρίμματα , τι λύσεις έχουμε , πόσα χρήματα υπάρχουν στους κωδικούς κλπ.
Απάντηση καμία και οι λύσεις που πρότεινα δεν έγιναν αποδεκτές.
Φθάσαμε στο σημείο μηδέν που θα έπρεπε τα απορρίμματα μετά από 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας να μην πάνε στο ΧΑΔΑ Αφυσσού.
Μου ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να υπογράψω για την μεταφορά των απορριμμάτων στο ΧΑΔΑ Αφυσσού.
Η απάντησή μου ήταν ότι δεν θα βάλω σε περιπέτειες αυτοφώρου τους συνεργάτες μου και υπαλλήλους του Δήμου αλλά ούτε και την προσωπική μου αξιοπρέπεια και την οικογένειά μου επειδή κάποιοι δεν έχουν κάνει σωστά την δουλειά τους.
Ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο να δώσει εντέλλεστε, αφού ο Νόμος του δίνει αυτή την δυνατότητα , αλλά η απάντηση που έλαβα ήταν ότι δεν ξέρω εγώ , να κάνω την δουλειά μου.
Σεβόμενος όλους τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης αλλά πολύ περισσότερο τους κατοίκους Αφυσσού και Χρυσάφων δήλωσα ότι ευχαριστώ για την συνεργασία μας όλο αυτόν τον καιρό αλλά εγώ , δεν θα συνεχίσω ως Αντιδήμαρχος.
Δεν πούλησα κανέναν , δεν ζήτησα χάρες από κανέναν , έκανα την δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα με στόχο πάντα το καλό των πολιτών και της παράταξης.
Ευχαριστώ όλο το κόσμο για τα θετικά τους σχόλια και θα συνεχίσω ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος τον αγώνα μου για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του.
Δημήτρης Καπονικολός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σπάρτης

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2 & 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΓΥΘΕΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ