Γιώργος Σακελλαρόπουλος: «Είναι πολύ μεγάλες διακρίσεις και μια ιδιαίτερη τιμή για εμάς να κατατάσσονται τα ελαιοπροϊόντα μας στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου"

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γιώργου Σακελλαρόπουλου


Όπως δήλωσε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος «Είναι πολύ μεγάλες διακρίσεις και μια ιδιαίτερη τιμή για εμάς να κατατάσσονται τα ελαιοπροϊόντα μας στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου, καθώς καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για την επίτευξη της αναγνωρισμένης ποιότητας τους. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να τονισθεί πως ελαιόλαδα μας έχουν τα πέντε τελευταία χρόνια βρεθεί τρείς φορές στην 1η θέση του κόσμου και δύο φορές στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ελαιολάδων. Είναι ένα πολύ τιμητικό γεγονός που δεν έχει πετύχει άλλος ελαιοπαραγωγός σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατηγορίας μας».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος, «με αυτόν τον τρόπο προβάλλουμε την χώρα μας, την Ελλάδα, τον τόπο μας, τη Σπάρτη Λακωνίας και τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, παγκοσμίως, στην κορυφή της παραγωγής υψηλού ποιοτικού ελαιολάδου».

«Νιώθω μεγάλη χαρά όταν η Ελλάδα ως χώρα, η Σπάρτη Λακωνίας ο τόπος μας και το brand "ελληνικό ελαιόλαδο" κατακτούν μεγάλα διεθνή βραβεία αλλά και τη θέση που τους αξίζουν, στην παγκόσμια κατάταξη», δήλωσε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος

Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr