"Με μεγάλη δυσαρέσκεια ακούσαμε τις απαξιωτικές δηλώσεις του περιφερειάρχη Κυρίου Νίκα για τον αγώνα των πυρόπληκτων"Με μεγάλη δυσαρέσκεια ακούσαμε τις απαξιωτικές δηλώσεις του περιφερειάρχη Κυρίου Νίκα για τον αγώνα των πυρόπληκτων της Ανατολικής Μάνης στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στις 10/11/2021.
Κύριε Νίκα στις 23-9-21 ενώ είχαμε κλείσει ραντεβού την τελευταία στιγμή το ακυρώσατε και μας ενημερώσατε τηλεφωνικά για συνάντηση στη Σπάρτη πράγμα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν ανεφάρμοστο.
Στις 21-10-21 σας στείλαμε τις απόψεις και τα αιτήματα μας. Σας ζητήσαμε συνάντηση η να παραβρεθούμε στο Περιφερειακό συμβούλιο και ούτε απαντήσατε.
Όντως έχετε έρθει δυο φορές στο Γύθειο, έχετε συναντήσει τους πάντες εκτός των εμπλεκομένων.
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ έχετε άγνοια στο ποιοι αποτελούν την Συντονιστική επιτροπή.
Προς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ εκτος απο πολίτες πυρόπληκτους αποτελείται και από μέλη του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝ. ΜΑΝΗΣ πυρόπληκτους επίσης ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ο οποίος είναι ο πιο κατάλληλος για να συνομιλήσετε λόγο του φυτικού κεφαλαίου που χάθηκε δεν νομίζετε?
Ρωτάτε τι λέει ο κ Ανδρεάκος, Τι λέει το δημοτικό συμβούλιο? Δεν τα μάθατε? Ομόφωνα στηρίζει τα δίκαια αιτήματά μας. Το θέμα είναι ΕΣΕΙΣ? Ζητήστε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18-11-21 να το διαπιστώσετε και ο ίδιος.
Επίσης μιλάτε για την στήριξη των κτηνοτρόφων με τροφές εδώ πρέπει να σας ενημερώσουμε ι ότι και οι μελισσοκόμοι κτηνοτρόφοι είναι και δεν έχουν πάρει τίποτα από εσάς. Μήπως είναι ώρα να το πράξετε?
Παρακολουθήσαμε επίσης την ευρεία σύσκεψη ΥφΑΑΤ, Σίμου Κεδίκογλου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στη Χαλκίδα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας
Ο ΥφΑΑΤ και βουλευτής Ευβοίας συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, προέδρευσε στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .
Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων; Περιμένουμε να πράξετε τα δέοντα και αναμένουμε την πρόσκλησή σας για να συζητήσουμε το μέλλον του τόπου.Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝ. ΜΑΝΗΣ

Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ