"Με μεγάλη δυσαρέσκεια ακούσαμε τις απαξιωτικές δηλώσεις του περιφερειάρχη Κυρίου Νίκα για τον αγώνα των πυρόπληκτων"



Με μεγάλη δυσαρέσκεια ακούσαμε τις απαξιωτικές δηλώσεις του περιφερειάρχη Κυρίου Νίκα για τον αγώνα των πυρόπληκτων της Ανατολικής Μάνης στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στις 10/11/2021.
Κύριε Νίκα στις 23-9-21 ενώ είχαμε κλείσει ραντεβού την τελευταία στιγμή το ακυρώσατε και μας ενημερώσατε τηλεφωνικά για συνάντηση στη Σπάρτη πράγμα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν ανεφάρμοστο.
Στις 21-10-21 σας στείλαμε τις απόψεις και τα αιτήματα μας. Σας ζητήσαμε συνάντηση η να παραβρεθούμε στο Περιφερειακό συμβούλιο και ούτε απαντήσατε.
Όντως έχετε έρθει δυο φορές στο Γύθειο, έχετε συναντήσει τους πάντες εκτός των εμπλεκομένων.
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ έχετε άγνοια στο ποιοι αποτελούν την Συντονιστική επιτροπή.
Προς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ εκτος απο πολίτες πυρόπληκτους αποτελείται και από μέλη του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝ. ΜΑΝΗΣ πυρόπληκτους επίσης ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ο οποίος είναι ο πιο κατάλληλος για να συνομιλήσετε λόγο του φυτικού κεφαλαίου που χάθηκε δεν νομίζετε?
Ρωτάτε τι λέει ο κ Ανδρεάκος, Τι λέει το δημοτικό συμβούλιο? Δεν τα μάθατε? Ομόφωνα στηρίζει τα δίκαια αιτήματά μας. Το θέμα είναι ΕΣΕΙΣ? Ζητήστε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18-11-21 να το διαπιστώσετε και ο ίδιος.
Επίσης μιλάτε για την στήριξη των κτηνοτρόφων με τροφές εδώ πρέπει να σας ενημερώσουμε ι ότι και οι μελισσοκόμοι κτηνοτρόφοι είναι και δεν έχουν πάρει τίποτα από εσάς. Μήπως είναι ώρα να το πράξετε?
Παρακολουθήσαμε επίσης την ευρεία σύσκεψη ΥφΑΑΤ, Σίμου Κεδίκογλου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στη Χαλκίδα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας
Ο ΥφΑΑΤ και βουλευτής Ευβοίας συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, προέδρευσε στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .
Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων; Περιμένουμε να πράξετε τα δέοντα και αναμένουμε την πρόσκλησή σας για να συζητήσουμε το μέλλον του τόπου.



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΝ. ΜΑΝΗΣ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ