Στ. Αραχωβίτης: «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο: Άσχετη ή αδιάφορη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων;»


Φαίνεται ότι μετά την πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα “Documento,” η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων άρχισε να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τους Έλληνες αγρότες και την γεωργική παραγωγή.

Αφότου έθεσα στο άρθρο μου, ένα προς ένα, τα επίδικα ζητήματα που αφορούν στο Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας μας, η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ στην εκπνοή του χρόνου κυριολεκτικά, καλό είναι να καταλάβει ότι εκτός από τις φιέστες υπάρχουν και οι ΘΕΣΜΟΙ.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πρόκειται τελικά να καταθέσει ένα Στρατηγικό Σχέδιο που, με τη λαϊκή δυσαρέσκεια να γιγαντώνεται, δεν θα κληθεί να εφαρμόσει η ίδια. Η αδυναμία και η ανικανότητα αποτυπώνονται τόσο στην πρόσφατη χειρότερη πληρωμή όλων των εποχών, όσο και στην αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας.

Ο αγροτικός κόσμος γνωρίζει πλέον ότι, όπως και τα άλλα μεγάλα ζητήματα που χαρακτηρίζονται μόνο από παταγώδη αποτυχία, έτσι και οι δυσμενείς επιπτώσεις που θα επιφέρει το Στρατηγικό Σχέδιο στην ελληνική γεωργία, φέρουν την υπογραφή της Κυβέρνησης της ΝΔ.


Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ