ΔΟΥΚΑΣ: "ο κ. Αργειτάκος έσπευσε να εντυπωσιάσει...Στείρα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!"



Αναφορικά με τις τελευταίες, ανούσιες και άστοχες καταγγελίες του κ. Αργειτάκου περί αποχής της παράταξής του και των άλλων παρατάξεων από τη σημερινή αλλά και τις επερχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερώνουμε τους συμπολίτες και συνδημότες μας τα εξής:

1. Δεν μας έγινε γνωστό από πότε ο κ. Αργειτάκος εκπροσωπεί και τις δύο άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και μιλάει εξ’ ονόματός τους;

Πότε και πώς τον εξουσιοδότησαν να τους εκπροσωπεί;!

2 Η Δημοτική Αρχή και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φυσικά θα προτιμούσαν οι Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι δια ζώσης!

3. Την ίδια ώρα και περίοδο που ο κορωνοϊός και η πανδημία βρίσκονται σε έξαρση και η Κυβέρνηση και όλες οι δημόσιες Αρχές συνιστούν επιτακτικά να αποφεύγονται, όσο είναι δυνατόν οι συναθροίσεις, η Αντιπολίτευση αποφάσισε ότι δεν θα προσέρχεται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αν αυτές δεν γίνονται ζωντανά σε κλειστή αίθουσα!

4. Και ενώ έχει ήδη γνωστοποιηθεί από τη Δευτέρα 30/11/2021 και στους τρεις επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ότι το συμβούλιο της Τετάρτης 1/12/2021 θα είναι το τελευταίο που πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη, καθώς το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ορισθεί από τις ειδικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών και σύμφωνα με την επιθυμία του Δημάρχου κ. Πέτρου Δούκα, ο κ. Αργειτάκος έσπευσε να εντυπωσιάσει με άλλη μια βαρύγδουπη δήλωση, απλά για να δείξει ότι κάνει αδιάκοπη αντιπολίτευση.

5. Εντωμεταξύ, η αντιπολίτευση ποτέ δεν κατάφερε να εξηγήσει τους λόγους της επιμονής της!

Δεν έχει βρει ούτε μια περίπτωση πάνω στην οποία να στηριχθεί και να ισχυρισθεί ότι δήθεν «αν η Συνεδρίαση ήταν δια ζώσης, το αποτέλεσμα των εργασιών και ψηφοφοριών θα ήταν διαφορετικό»!

Ούτε μία!

Στείρα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!


Η Δημοτική μας Αρχή λειτούργησε και θα λειτουργεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και πάντα με σεβασμό στη συλλογική προσπάθεια- προσπάθεια στην οποία καλούμε, για άλλη μια φορά, τον κ. Αργειτάκο και την παράταξή του να συστρατευτούν.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ