Προγραμματική σύμβαση για τη δομή υφαντικής τέχνης στο Γεράκι ΛακωνίαςΤο Γεράκι στη Λακωνία θα επισκεφθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να υπογράψει προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην επόμενη φάση της λειτουργίας της δομής διδασκαλίας υφαντικής τέχνης που εγκαινιάστηκε φέτος το καλοκαίρι με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη.

Εξ άλλου, μεθαύριο Κυριακή 12 του μήνα, θα εγκαινιαστεί το κτήριο της ζωοαγοράς, στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, “ένα έργο βαλτωμένο και αναξιοποίητο εδώ και μία 20ετία περίπου”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Π. Νίκας.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι τρέχουν ήδη οι διαδικασίες για την προγραμματική σύμβαση που αφορά στη λειτουργία του Μουσείου Δασικής Ιστορίας του Μαινάλου, στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, ενώ προωθείται επίσης και προγραμματική σύμβαση σχετικά με τη λειτουργία του Μουσείου “Μίκης Θεοδωράκης” στη Ζάτουνα.


Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG