Δαβάκης: Χαιρετίζω την απόφαση της κυβέρνησης να διατηρήσει τη συνδεδεμένη ενίσχυση στα πορτοκάλιαΔέσμη προτάσεων προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2023 – 2027, κατέθεσε ο Θανάσης Δαβάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σχετικά με την κατάθεση του στρατηγικού σχεδίου από τη Χώρα μας.

Ο Λάκωνας βουλευτής καταρχάς χαιρέτισε την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ για τη διατήρηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα πορτοκάλια, μια εξέλιξη που αφορά άμεσα και τους παραγωγούς πορτοκαλιών της Λακωνίας.

Με την ευκαιρία όμως αυτή, ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την εφαρμογής μίας ολιστικής πολιτικής παρέμβασης για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους παραγωγής από την ανατίμηση του αγροτικού ρεύματος, των λιπασμάτων, των ζωοτροφών, των εφοδίων κ.α.

Σχετικά με την ΚΑΠ, ο Θανάσης Δαβάκης πρότεινε ιδιαίτερα την ενίσχυση της μελισσοκομίας, της βιολογικής γεωργίας και άλλων φιλοπεριβαντολογικών εργασιών, καθώς επίσης και την ενίσχυση των μικρών αιγοπροβατοτρόφων με τις μικρές εκτατικές εκμεταλλεύσεις.

Κλείνοντας, ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα και να αποκατασταθούν οι αδικίες που παρατηρήθηκαν στην πληρωμή της προκαταβολής ενιαίας ενίσχυσης στους παραγωγούς, η οποία έχει αντίκτυπο και στην ενίσχυση των βιολογικών προϊόντων.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr