ΔΗΜΟΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ: "δεν πρόκειται να δεχτούμε ούτε ένα σκουπίδι να έρθει στα Ξηροκάμπια Σκάλας"Μονόδρομος η υπεράσπιση τών φυσικών πόρων, της υγείας και του ιδρώτα μας και όχι η ΤΕΡΝΑ
Απευθύνουμε κάλεσμα, προς τους συμπολίτες να παρευρεθούν την Πέμπτη 9/12 στις 6.30 το πρωί, στο μεγάλο μπλόκο των Ξηροκαμπίων, στην ΕΟ Σκάλας – Σπάρτης.
Δινουμε έναν αγώνα για τον τόπο μας, που αφορά τους πολίτες όλων των περιοχών της Πελοποννήσου, που δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την εγκληματική σύμβαση ΣΔΙΤ Απορριμμάτων αλλά μόνο να χάσουν από την καταστροφή των φυσικών πόρων, και την οικονομική αφαίμαξη από τον πενταπλασιασμό των δημοτικών τελών για την διαχείριση των απορριμμάτων, που θα ισχύει για τους πολίτες όλων των περιοχών. Το τελευταίο διάστημα, με το αιφνιδιαστικό και χωρίς εναλλακτικό σχεδιασμό κλείσιμο των απαράδεκτων ΧΑΔΑ στην Σπάρτη αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου αποτελούν μια ακόμα σειρά μεθοδεύσεων έτσι ώστε περιφέρεια και Δήμοι να αναγκάσουν τους κατοίκους της Πελοποννήσου να αποδεχτούν την εγκληματική σύμβαση ΣΔΙΤ Πελοποννήσου ως μονόδρομο και την ΤΕΡΝΑ ως λυτρωτή, χωρίς να διστάζουν να “παίζουν” με την υγειονομική ασφάλεια ολόκληρων περιοχών που “πνίγονται” στα σκουπίδια εν μέσω συνθηκών πανδημίας.
“Συμπατριώτες, η περιβαλλοντική μόλυνση δεν έχει σύνορα και οι τσέπες μας είναι ήδη άδειες από τις αυξήσεις στην ενέργεια και σε άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης!”
Προειδοποιούμε Περιφέρεια-ΦΟΔΣΑ και ΤΕΡΝΑ ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε ούτε ένα σκουπίδι να έρθει στα Ξηροκάμπια, Σκάλας πάνω στις πηγές μας, δίπλα στον Ευρώτα μας . Σημερα μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Κυλακο Γ καταθέσαμε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σπάρτης μηνυτήρια αναφορά (Α.Β.Μ. Α21/1752/8-12-21 αρ. Πρωτ. ) όπου τον καλούμε για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών από ολλους τους εμπλεκόμενους . 

Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ