Ο Π. Νίκας στον γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. ΣκάλκοΣυνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, νωρίς το απόγευμα σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στην Αθήνα, με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον περιφερειάρχη στο έργο της παράκαμψης του Πεταλιδίου, στον δρόμο Τζάνε – Καλαμάκι, ενώ συζητήθηκαν επίσης τροποποιήσεις στο φετινό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων καθώς και άλλα ζητήματα σχετικά με νέα έργα.

Ο Π. Νίκας ενημερώθηκε από τον Δ. Σκάλκο ότι πιστώθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ακόμα 6,5 εκατομμύρια ευρώ για πληρωμές των υποχρεώσεών της, ενώ από την πλευρά του περιφερειάρχη έγινε η εκτίμηση ότι μέσα στον τρέχοντα μήνα θα γίνει δυνατό να εξοφληθούν οι εργολάβοι.ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΘ HELEXPO

Ο περιφερειάρχης συναντήθηκε επίσης και με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΘ HELEXPO Τάσο Τζήκα και τα υπόλοιπα μέλη του σώματος, με τους οποίους συζήτησε σχετικά με την δημιουργία στη Μεγαλόπολη μιας “αντένας” της HELEXPO, θέμα που θα απασχολήσει και επόμενη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία προγραμματίζεται σύντομα στην Τρίπολη.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, επισημάνθηκε η σπουδαιότητα της δημιουργίας του οδικού άξονα Λεύκτρο – Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος θα προσδώσει κεντροβαρικό ρόλο στη Μεγαλόπολη.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr